Sommar igen

Sommaren kom tillbaka ju. Milo har kortbralla på i skolan och man svettas i jeansen. Så ljuvligt hörni, eller hade ni redan börjat njuta av höstens fräscha luft och tycker det räcker med värmen?

När Tony kom hem ikväll så hade jag förberett maten så vi kunde ge oss ut på en promenad. Maaaagiskt vid stranden, sådär när solen glittrade ner i vattnet och det slog upp i ansiktet. Så himla fint!

Så härligt att gå ut och lufta sig lite. Har bara varit inne idag. Har inte hunnit med bountysar men däremot att laga mat 2 ggr om. Det kommer recept på det framöver.

När man lagar både lunch och middag tycker jag att det känns som att man står vid spisen och diskmaskinen heeeela dagen. Plocka i och ur, steka koka, plocka i och ur. Plocka fram och plocka in. Ja men hela tiden. Lagom till man fått undan disken efter lunch är det dags att börja förbereda middagen.

Nu ska jag fortsätta kolla på Idol med ena ögat. Alltså den här tanten börjar få svårt att hålla sig vaken om kvällarna igen.

Ha en fin kväll nu.

Kram Nina

3
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
AK
AK
5 years ago

Jag testade din kryddiga korv i ugn häromdagen, grymt god! Fick några portioner över som jag lämnade till min moster som tappat aptiten efter en omfattande knäoperation för tio dagar sen. Hon är en stadig pjäs men man vill ju inte att hon ska svälta ändå liksom. Nåväl. Hon stoppade i sig dubbla portioner bara för att såsen var så god! Så nu kan du lägga livräddare till ditt CV också 🙂 Ha en fin kväll!

niinis
niinis
Reply to  AK
5 years ago

Men åh! Nu blir jag ju alldeles rörd. Så härligt att höra, detta gjorde min dag! ❤️

Nästa inlägg

Höstnytt

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x