ANNONS

FISKGRATÄNG DE LUXE

/

Ja men tror ni inte att det blev så ända in i helskotta gott igår med maten igen då? Jooo….alltså verkligen. Hela familjen tyckte återigen att det blev en riktig höjdare. Wow säger jag bara. Fortsätter det såhär måste jag nog söka till någon matlagningstävling. Haha…. eller inte.

FISKGRATÄNG DE LUXE

4 torskfiléer (ryggfilé)
150 g cream cheese
1,5 dl creme fraiche
1 dl grädde
färsk dill (en liten kruka)
2 fiskbuljongtärningar
1 citron
1 pkt fetaost

svartpeppar
salt

Gör såhär:

1) Tina fiskfiléerna. Lägg dessa i en ugnsfast form. Salta och peppra fisken.

2) Ta fram en bunke och blanda samman cream cheese, creme fraiche, grädde. Klipp dillen och hacka fiskbuljongen så den blir smulig. Blanda i det i gräddblandningen.

3) Riv zesten av citronen. Hela citronen. Häll i det i blandningen. Pressa också i saften.

4) Smula i fetaost i blandningen. Rör runt med en visp en stund så det blandas samman ordentligt. Det får gärna vara lite smuligt i röran, det gör ingenting. Häll blandningen över fisken. Tillaga på 225 grader i ca 30 minuter. Servera med sötpotatischips och en grönsallad.

Följ gärna min Facebooksida och Instagram för mer inspo, recept och livet i största allmänhet.

2
7

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@niiinis.se
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00