Friday in the house

Aha, börjar vi ladda för helg på allvar tro? Det gör jag. Dock så ringde Tony hem och berättade att han kände sig krasslig stackaren. Han får komma hem och lägga sig under täcket och kurera sig…

Oh no, sjuka män ni vet. Det blir ju alltid lite extra synd om dom. Det är då man har lust och säga:

”Skjut ut en unge med din pillesnopp, sen får du hormontjall efter 4 dagar och när du tror att allt lugnat sig får du infektion i den där pillesnoppen och mjölkstockning. Då kan vi börja snacka SYND OM!”

Aja, jag ska klappa på den där mannen så han mår bättre, jag lovar!

Igår var jag på Mall of Scandinavia och jobbade. Satt här ute och väntade på att Tony skulle komma och hämta mig sen. Det var som att sitta där mitt i sommaren. Solen värmde sådär som den gör en varm sommardag.

En snabb selfie i trappan. Alltid lika pinsamt när någon ser att man sitter och tar bilder på sig själv. Fifasen alltså, hahaha…. så många ggr som man suttit där och fått skämmas lite.

Blev så sugen på fest när jag satt där. Men du vet, sådär när man var ung och inte hade några kids. När man kunde festa loss en hel helg i Sthlm och släppa allt i livet. Inget ansvar, bara röja….. tänk, på den tiden fanns ingen bakisångest i mitt liv.

Annat är det idag! Haha…. Nuförtiden har livet tagit en annan vändning. Bakisångesten har gjort att jag festar väldigt sällan numera. Pallar helt enkelt inte!

Minns en gång innan vi fick Milo. Tony och jag var bjudna till Tonys chef och hans fru med några av hans arbetskamrater. Jag hade varit nervös hela dagen och så hade jag jobbat på dagen och inte hunnit äta. Var sådär stressad i hela kroppen.

Vi kommer dit och blir såklart bjudna på både fördrink, en öl och så rödvin till maten. Efter maten blev vi bjudna på någon turkos stark likör. Gooood – men sen small det till utta helsicke!

Jag gick på toaletten och tänkte att jag skulle dricka lite vatten. Fastnade där inne. Kom inte upp från toalettstolen som jag satt på. Jag var heeeeelt väck. Jag var så borta men fick på något sätt panik därinne. Försökte skölja fejset med iskallt vatten, dricka 47 liter vatten men vad hjälper det för stunden när man är dyngrak?

Dilemmat var hur skulle jag få kontakt med Tony för att kunna tala om att jag satt därinne? Hahaha!

När jag suttit där, vad jag tror är var en hel evighet så knackade Tony på. Han fick en chock förstås. Frugan totalt borta hemma på chefens toa. Efter att han hämtat sig från årets gapflabb så smög han ut och sa att jag blivit dålig och att vi måste åka hem. Klockan 22 stod taxin och väntade. Struttade in i den, fick åka halva vägen innan jag behövde prata med porslinsguden i skogen. Jag som hatar att spy fick Tony med mig som höll i mig i bältet i midjan medan jag spydde rätt ut och sa ”Där försvann den glamourtjejen!” Haha….

Dagen efter ville jag skjuta mig själv. Fifasen alltså! Sov med klackskorna på mig så jag gick på tå i ett dygn efteråt dessutom. Haha….åh herreminjee! Blir svettig bara jag skriver om det även om det är över 13 år sen det hände.

Så, fest när man var ung var häftigt! Nu, ja ibland. Men appropå fest… kolla in partyoutfiten här nere.

Byxa HÄR // Blus HÄR // Klackar HÄR

Det här är såååå jag! Alltså stövletterna är ju sååååå snygga, älskar de slinkiga (alltså inte slinka som i en slinkig person utan materialet) byxorna. Så party! Älskar toppen också. Sååå snyggt ihop!

Byxa HÄR // Blus HÄR // Örhängen HÄR // Stövletter HÄR

Vill man köra lite middagsstil satt jag ihop en himla snygg outfit här. Rött vitt och svart är ju så galet snyggt ihop!

Tröja HÄR // Kjol HÄR // Sneakers HÄR

Sen kan det ju vara trevligt att ha på sig en ”officeoutfit” också. De gånger man gått ut efter jobbet på en AW i arbetskläderna har ju helt klart varit några av de roligaste! Ääääälskar skorna! Så snyggt till den fina svarta kjolen och tröjan med den snygga skärningen.

Idag blev det rosor från vanliga affären här hemma. Har städat typ till och från hela dagen förutom några arbetspauser. Jag är helt jäkla slut nu. Så nu blir det nog en snabbdusch och en morgonrock på sig i soffan.

Jag har tagit ut alla mattor och ska tvätta dom. Fick ett sånt superryck. Vill ta in hösten med ett rent hem. Typ julstädning. Har lyssnat på hög musik och städat så svetten lackat idag. Så skönt nu efteråt. Blir glad när jag vet att det inte ligger dammtussar stora som igelkottar under sängen.

På bänken stå 2 canvas och väntar på att bli målade. Längtar såååå till jag får sätta tänderna i dom. Vet exakt vad jag ska göra och då brukar jag bli lite otålig. Men det måste vara absolut lugn och ro, annars blir det inget bra.

Lata Majlis är nyborstad och ligger och tar en nap här i fredagsstöket. Milo har fått köpa snacks till ikväll och godis till imorgon. Så jag måste börja laga mat nu så han inte sprängs av sug…. Kommer ni ihåg det från när ni var små?

”Äta först, sen får man snacks och godis”.

Som man har väntat på detta godis alltså. Va?

Aja, nu ska jag sätta igång här. Ha nu en mysig kväll alla. Njut av fredag.

Kram Nina

2
Subscribe
Notify of
guest

12 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Therese
Therese
5 years ago

Vi har just infört fredagsmys med chips och saft för sonen som är 2,5 år. Glädjen när fredagen kommer alltså ❤

niinis
niinis
Reply to  Therese
5 years ago

Åh tussen! Han måste vara lyrisk! ❤️

Anna
Anna
5 years ago

Jag tycker man kan köra hela festgrejen ändå UTAN alkohol! Om folk bara vågade pröva så skulle de fatta hur bra det är, på många sätt. Det är så oerhört skönt att slippa den där fasaden som alkoholen gör, våga vara glad, busig, flörtig, danstokig ändå! Man kan dricka gott alkoholfritt eller ”låg-alkohol” i fina glas och få samma känsla och feststämning. Jag är inte nykterist men trivs så otroligt mycket bättre med att välja annat. Kan dessutom ta bilen och åka hem när jag själv vill, bara en sån sak 🙂

niinis
niinis
Reply to  Anna
5 years ago

Japp! Mitt nya är lägre alkoholhalt, sååå bra. Knappt så man känner av men får ändå den trevliga känslan.

Sist vi var på bröllop så körde jag. Dansade mig svettig och sen sätta sig i bilen och körs hem. Kändes nästan olagligt men jag hade ju inte druckit något.

Katrin
Katrin
5 years ago

Ännu ett av dina härliga inlägg som gör att jag faller ur min verklighet och ramlar rakt ner i din. Du har berättandets förmåga och talang, ta vara på det! Trevlig helg och kram!

niinis
niinis
Reply to  Katrin
5 years ago

Men fack snälla! ❤️❤️❤️

Karin
Karin
5 years ago

Vad kul. Vad är det för jobb du har fått?

niinis
niinis
Reply to  Karin
5 years ago

Nä alltså, inte så. Jag tar med mig datorn och sitter och jobbar på ett café tex.

Carro
Carro
5 years ago

Fick mig ett gott skratt av din gamla fyllehistoria!

niinis
niinis
Reply to  Carro
5 years ago
Carro
Carro
5 years ago

Av någon andledning så har jag inte läst din blogg på några månader och nu när jag sitter i sängen och bläddrar bland andra bloggar så kom jag på att din blogg var det evigheter sen jag var in på! Och då blev jag så glad!! Jag får energi av din blogg så jag vill bara säga TACK!❤️
Ha en fin helg!

niinis
niinis
Reply to  Carro
5 years ago

Vad roligt att du är tillbaka, välkommen igen! ❤️❤️❤️

Nästa inlägg

Vit chokladmousse med blåbärsswirl

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x