Skönhetshemlisar

Så roligt att ni gillar mina skönhetstips! Det är ett stort intresse hos mig själv då jag är utbildad makeup artist och har jobbat med det i många år. Jag älskar själv skönhetstips!

Tänkte börja med att tipsa om några BEAUTY SECRETS nu till hösten, då brukar jag använda massor med ansiktsmasker och vårdande produkter för att boosta ansiktet. Huden blir supertorr fort och mår oftast inte så bra av väderomslag.

Här ska du få några höst-tips idag!

Camellia Happy mask // Black Happy Mask

Den svarta masken är en renande ansiktsmask med Binchotan träkol som effektivt drar ur smuts och olja ur igensatta porer.

Den rosa masken är en tygmask som effektivt återfuktar huden. Innehåller fröolja från japansk kamelia. Återfuktar superbra!

Princess Eye Patch // Face spot mirror patch

Prinsessögon får man med dessa små hydrogelmasker som man sätter på ögonen. Verkar svalkande och vårdande och ger maximalt med fukt. Reducerar linjer och ljusar upp huden kring ögonen. En booster för trötta ögon!

Face spot mirror patch är en specialprodukt mot blemmor. Detta är alltså små små plåster som man lägger på blemmor och som aktivt jobbar för att reducera blemmorna. Man kan t.o.m sminka sig uppepå dessa små plåster.

Dags att fortsätta jobba här, vi hörs senare!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Show igår

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x