Fredagsmyser redan

Godmorgon FINFREDAG!

Har just kommit hem efter att jag kört Milo till skolan. Nu ska jag jobba en stund, plocka undan lite och sen ska jag ha lunchdejt med bästa mamma. Så mysigt att få till lite mys med henne ibland. Vi skrattade så gott i morse hon och jag. Hon ringde till mig när klockan var 06.24 liksom. Vi brukar kunna ringa varann tidigt men på sommaren så sover både hon och jag längre så då blir det inte sååååå tidigt. Men i morse hade jag vaknat 04 och var precis på väg att somna om en stund när hon ringde.

”Åååååh vilken fin bild det var på dig på Instagram” tjoar hon där i luren. Det är ju inte att man blir arg liksom. Haha…söta mamma. Hon ville ringa och säga att jag var fin. Det är typiskt mammor och vara så goa. ♥

I morse var det frukost vid TV:n. Skulle han få välja så skulle han spela på morgonen och äta sin frukost där men serru den här morsan har sagt blankt NEJ till TV spel på morgnarna innan skolan. Jag är stenhård med det, aldrig i livet. Han får spela en stund efter skolan EFTER att vi gjort läxorna. Han försöker komma undan och lirka till sig lite TV spel direkt efter skolan men jag stålsätter mig. Stenhård måste jag vara för att det ska funka, hur mycket han än försöker. Upp till kamp föräldrar, vi får kämpa tillsammans!

Frukosten i morse blev turkisk yoghurt (laktosfri) med uppvärmda blåbär (ny craving) och pumpafrön.  Såå gott och fördelen är att jag snabbt svänger ihop detta och hinner äta innan jag skjutsar Milo. Sen brukar jag ta ett mellis vid 10, till kaffet typ. Då blir det ägg eller något sånt. Det längtar jag alltid till…..

När vi var på Eric Gadd fick vi med oss goodiebags. I den fanns det godis och choklad från Ejes choklad som är Eric Gadds favoritchoklad fick vi veta. Igår fick jag sånt sjukt sug (pms igen hörni) och kände att jag bara måste ha något gott. Sent igår kväll slet jag upp påsen (du ska få se den fina chokladen sen) och så vräkte jag i mig en hel hand av dessa gelehallon. Ämen…det kan vara det godaste jag smakat. De fullkomligen smälter i munnen alltså, så galet färska och mjuka. SÅ goda. Inget samarbete eller något, vill bara ge dig ett tips om du vill handla något gott och fint. Det var fint förpackat också. ♥ chokladpraliner var verkligen ruskigt goda….. smakade gött klockan 12 inatt när jag åt. Haha… Havssalt, dubbelkola och lakritsdröm var godast.

Här har vi en liten fredagsskål uppdukad redan så man kan gå och nalla lite hela dagen. Är det fredag så är det. 🙂

Nu ska jag fortsätta jobba här och göra klart för fredagsmys här hemma. VI hörs lite senare!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Missfall

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x