40 årsfest och mysig Söndag

Inlägget innehåller annonslänkar genom reklam för Cellbes och Lindex

Morning morning!

Eller nu var det ju helt plötsligt sen eftermiddag. Hörni, igår hade vi fullt upp så jag hann inte in till dig på hela dagen.

Trött mamma efter lite dålig sömn i några nätter.

Jag har ett projekt på gång som jag ska starta nu. Kommer berätta mer sen när jag är igång ordentligt. Men det handlar i alla fall om gamla möbler.

Igår for vi iväg till Haninge för att hämta en gammal spegel, en byrå, en stol och 2 lampetter. Gustavianskt från 20 talet. Så kul! Det var i fint skick vilket alltid är bra.

Kavaj HÄR

Efter vi kom hem så var det bara till att svida om i raketfart för att göra sig klar till Saras 40 årsskiva. Hade på mig nya jeans och nya kavajen, alltså…. jag säger bara myskläder. Jeansen måste jag köpa i fler färger. Så galet sköna och mjuka på. Massor med stretch! Om du handlar så köp en stl mindre, dom är stora i storlek.

Kavajen är också i mjukt material och så jädrans snygg och skön. Yes! Snygga OCH bekväma kläder, i love it!

Tony & Veronica. Vi samlade ihop till en Cirkuslampa till Sara.

Hon hade festen på nattklubben hon driver här i småstaden.

Sara har ni näst längst ut till höger. Här var hela gänget samlat runt bordet. Gott att äta och dricka var det.

Saras bror jobbar med olika artister och gissa om vi blev överlyckliga när Tomas Di Leva spelade för Sara. Hans tolkning av David Bowies ”Life on Mars” fick hårstråna att nästan lossna. Han spelade också senare på kvällen för allmänheten.

Vi hade en jättekul kväll! Åh jag fick dansa liksom. Det var ÅRATAL sen. T.o.m så jag har lite ont i headbangarnacken idag (även om jag inte headbangade alls haha). Vid 12 var vi svintrötta och tog bilen ut till mamma och pappa där Milo sov. Mysig att vakna upp tillsammans i morse.

Idag har vi varit duktiga och kastat massa bråte på återbruket. Milo var jätteduktig att kasta han också.

Efter vi kastat bråte åkte vi ut på Wiks Slotts skördefest. Vi har aldrig varit ut där heller så det blev extra skoj. Älskar slottet, så himla fint verkligen!

Jag har ju någon konstig förkärlek till slott. Har en märklig känsla jämt att jag bott på ett.

Så mycket folk och massor med härligt att handla. Som här, färsk honung som dessa små bin jobbat fram.

En bulle i solen på gräsmattan. Var så mysigt att sitta där och känna hur solen värmde oss.

Roliga krokar på väggen som såg ut såhär tyckte Milo.

Lek vid stranden. ❤️ Så härligt att se honom njuta av naturen en mysig höstdag. Ibland måste man stanna upp och bara andas in det man ser och har framför sig.

Det jagades såpbubblor också. Ämen åh, det minns man ju från sin egen barndom. Jag ÄLSKADE såpbubblor. ❤️❤️❤️

Härnevi plantskola var där också, ni vet dom som äger kaffestugan? Så mysigt att få se dom igen! Som vanligt hade dom de absolut finaste blommorna.

Nu har vi tagit kväll här hemma, vi har just ätit kyckling som Tony lagade. Så gott och så skönt att slippa laga mat. Milo ska få spela nu ett par timmar och vi ska få sitta och dega i soffan. Vi ska fuska med chips till Hellenius hörna ikväll också. Så mysig söndag! ❤️

Önskar dig en mysig kväll också. Imorgon lovar jag att det blir bättre bloggande från min sida. Ska visa er bilder från när jag tipsade en tjej hur de kunde göra om i sitt uterum bl a. Det blev såååå fint!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Katarina
Katarina
5 years ago

Jag såg er i trailern ikväll, hoppas det går bra för er!

Nästa inlägg

Mysdag med mamma

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x