Fint ju

Hej igen!

Är så trött och slut nu. Har promenerat och tränat på baksidan här ikväll.

Träningsvärken gör sig redan påmind. Antagligen för att man haft ett uppehåll. De där jädrans musklerna är ju färskvara. Tänk att man sliter som ett djur och så börjar allt försvinna direkt just för att det är en färskvara.

Otacksamt på något sätt ju.

Skönt att ge sig ut och rensa skallen. Gå och bara njuta av solen och luften. Älskar den här vägen ned till stranden, vattnet som glittrar i solen. Åh!

Hörni. Jag kom på en grej idag. Jag kan ju flytta in i Vagnhild när PMS:en blir för vidrig. Haha…. så jäkla mysigt. Ligga i sängen, kolla Apple TV, äta chips i sängen och dricka pepsi max med sugrör. Handen innanför brallan och helt ifred. Ingen jävel att irritera sig på.

Dom kan skrika åt mig att komma in när dom lagat mat och när det finns frukost serverat liksom. Hur lyxigt? Vilken bra jädra idé alltså.

Skulle kunna brassa ned Vagnhild hit till campingen också. Vi bor ju nära. Va? Upp på morgonen och klättra i baddräkten för ett morgondopp, göra pulverkaffe och käka en äggmacka utanför vid utemöblerna. Gå in i husvagnen och köpa ett par filmer och vänta ut pms:en.

Måste boka långtidsplats.

Hörni, ha en skön kväll nu.

Kram Nina

2
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ann
Ann
5 years ago

Vi brukar gå ut och sätta oss i vagnen när vi behöver mysa lite. Blir inte på samma sätt i vårat stora hus med utflugna barn. Jättemysigt med lite vin och musik. Känns som man har åkt bort fast man står 3 meter från huset.

Nästa inlägg

Veckomatsedel

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x