Avslöjande och nytt projekt

Hej vänner!

Helskotta vad fullt upp jag har hela tiden. Hann inte ens in till dig igår. Idag är jag dock på hemmaplan och jobbar och då ska bloggandet bli lite mer som vanligt.

Har nyss kommit hem ifrån en promenad. Jag har en sån sjuk nackspärr och så jädra ont så jag kände bag behövde gå ut och gå lite för att få igång lite rörlighet här på morgon. Tips emottages gärna på hur man får nackspärr att gå över. Jag kör med tigerbalsam och värktabletter nu.

Idag ska en massa nya recept provas och så ska jag förbereda lite till på Torsdag. Som måååååånga av er sett och också frågat om så är det ju så att vi ska vara med i programmet Bytt är bytt på torsdag. Det är första programmet ut och vi är med i just det första. Så på torsdag kommer våra nära och kära hem till oss på lite mysfika.

Såhär såg det ut efter programmet. Lite blomster och bilder. Jag ska berätta allt om allting efter att programmet sänts. Det går på TV4 imorgon kl 20.00.

Med nackspärren for jag iväg för att jobba med mitt projekt som jag påbörjat. Svårt att ge det rättvisa nu men när den är klar kommer ni att såklart få se det färdiga resultatet. Jag har en bild i min hjärna av hur det ska se ut, vi får hoppas att det blir som jag tänkt.

Detta är ett set med byrå, stol med klädd dyna, spegel och lampetter ifrån 20 talet. Imorgon åker jag till Svenskt Tenn i Sthlm och kikar på tyger som ska få klä stolen och lampskärmarna.

Mitt nya projekt är att ta med möbler bland min konst. Det ska alltså skapas på möbler nu också. Tänk dig en moderniserad form av möbelrenovering. Jag är så taggad och pepp på det här och ska ha en utställning längre fram. Letar för fullt efter någon härlig lokal att använda, vill ju att det ska passa helheten. Sedan åker vi land och rike runt och handlar gamla möbler också. Ja herreminjee, det är fullt sjå!

Läskig gubbe på H&M!

Igår var vi och handlade lite nya kläder och skor till Milo. Han växer verkligen ur allt just nu. Den här t-shirten som han har på sig köpte vi i somras, nu är den för liten. Store tid som han växer, det är verkligen helt galet!

Nu ska vi strax åka, hade ju knappt någon frukost hemma som jag kan äta så jag måste åka och handla när jag lämnat Milo. Sen ett möte innan jag åker hem och bakar med förhoppning om att nacken håller sig någorlunda okej, annars får jag nog baka imorgon eftermiddag innan gästerna kommer.

Vi hörs senare!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sara
Sara
5 years ago

Testa att värma nacken med sån där tyg påse med vete eller ris i man värmer i mikron.Hoppas det ger med sig.

niinis
niinis
Reply to  Sara
5 years ago

Tack! ❤️

Maria
Maria
5 years ago

Värme, värme och åter värme.
Bli inte kall om nacke/hals, undvik drag. Sov med scarf, duscha varmt för att mjuka upp.

Nästa inlägg

Projekt

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x