Bytt är bytt

Här hade vi just varit på castingen till Bytt är bytt. Vi hade just spelat spelet på låtsas och valt bort en kinesisk skål som var värd 500 kr. I programmet var den värd 3 nollor till.

Det var så sjukt svårt när man stod där med alla människor, kameror och en sjuk stress. Men vi lovade varandra att njuta av varje sekund och ha skitkul. Det hade vi!

Hela produktionen är underbar! Alla människor vi mötte och togs så väl omhand av. Renée är precis så härlig som hon verkar. Karin exakt lika rolig som hon verkar. Vi föll pladask för bägge. ❤️

I bilen hem från inspelningen var vi lite tysta. Till en början kändes det som vi förlorat 500.000. Vi pratade, ältade, pratade lite till. Sen skrattade vi. Åt allt. Hur man kan fastna vid ett objekt fast logiken säger att ett objekt inte kan vara värt en halv mille så känns det så när man står där.

När vi ältat klart kände vi att vi vunnit 50.000 kr. Fjärde högsta beloppet liksom. Nyss sa Tony: ”Du var ju i alla fall rolig i programmet, jag stod där och ba: Jag ska ha mitt rack!” Produktionen berättade för oss innan vi började spela in programmet att det är lätt att fastna i objekt. Det var det som hände Tony. Han fastnade. Det var omöjligt att få honom på andra tankar. Hade jag fått ta med honom ut så hade jag lyckats övertyga honom kanske, för jag visste på något sätt att cykeln t ex var värd pengar som helskotta. Men, vi var två om det, det är så svårt när man står där. Extremt svårt. Så svårt att jag inte ens kan förklara känslan…man får inte prata med varann mer än det angående objekten. Jag skulle aldrig klandra Tony men självklart har vi ältat det som hände. Tony har varit galen på sig själv för att han fastnade. Logiskt så visste han ju att racket inte kunde vara värd en halv miljon.

.

Det där förbannade jäkla racket! Det förföljde mig i mina drömmar. Haha! Vi ältade allt sönder och samman och sen när vi hade gjort det så var det ok. Hörni, så jädra kul det var. Vilken upplevelse. Nu känner vi oss som vinnare, inget annat. Sök ni med. Helt klart värt alla svettdroppar och bultande hjärtan! ❤️

Kram Nina

6
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marie
Marie
5 years ago

Känns genom rutan hur mycket ni tycker om varandra. Väldigt fint.

AnsoAnna
AnsoAnna
5 years ago

Väldigt kul att se er tävla tillsammans! Och som Marie kommenterade så märks det hur mycket ni tycker om varandra och respekterar varandra. Härligt!
Ha en underbar lugn fömiddag och en jättekul kväll med kalas!
Kram

B-M
B-M
5 years ago

Ni var jätteduktiga tycker jag, även om ni inte vann högsta vinsten! Kul att ser er i programmet 🙂 Kram & trevlig helg

Img 3790.jpg

Nästa inlägg

Lista med grytor

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x