SMÖRDEGSRULLAR

Dessa små och naggande goda brukar vi ha som tilltugg. Detta är verkligen så vansinnigt gott så man skulle kunna äta hela fatet på en gång. Dessutom är det busenkelt att göra.

SMÖRDEGSRULLAR

smördegsplattor

fetaost

solrosfrön

honung

Gör såhär:

1) Låt plattorna tina så de går att rulla. Fyll plattan med smulad fetaost, solrosfrön och ringla över lite honung.

2) Rulla ihop smördegsplattan och skär den sedan i ca 2 cm breda rullar.

3) Lägg dem i småbrödsformar, grädda i ugnen på 200 grader i ca 10-15 minuter.

Följ mig gärna på min FB-sida HÄR

Följ mig gärna på Instagram HÄR

Följ mig gärna på Bloglovin HÄR (Så du inte missar några inlägg)

  1. Maria skriver:

    Kan man frysa in dessa?

    1. niinis skriver:

      Går jättebra!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..