Skön outfit

Många som frågat var min topp är ifrån som jag hade på mig på kalaset i fredags. Hade verkligen på mig kläder som jag kunde vara helt avslappnad och trivas i. I love it!

Toppen hittar du HÄR!

Byxorna är skiiiitsköna och jag måste helt klart köpa fler par! Dom hittar du HÄR.

Mina coola pjuck hittar du HÄR.

Japp, det var en skön outfit. Kan säga såhär, ju äldre man blir desto viktigare är det att det är skönt! Haha….trodde aldrig jag skull säga så.

Tänk när man stått där med alldeles för tajta jeans, topp som skurit in här och där, kjolar som varit alldeles för snäva och skor som mördat ens fötter. Man har tänkt att huvudsaken man är snygg…. haha! Herreminjee, så glad att man börjar resonera på ett annat sätt nu, skulle aldrig palla mig igenom en helkväll med osköna kläder. ”I’m too old for that shit” som Roger Murtaugh alltid sa i Dödligt vapen filmerna.

Kram Nina

 1. Lena skriver:

  Ditt hår!! To die for….

  1. niinis skriver:

   Men gullis! ❤️❤️❤️ Tack så snäll du är!

 2. Karin skriver:

  Du är bara fööör snygg!!!

  1. niinis skriver:

   Men hur snäll är du? Tack fina gulliga du! ❤️❤️❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..