Skön outfit

Många som frågat var min topp är ifrån som jag hade på mig på kalaset i fredags. Hade verkligen på mig kläder som jag kunde vara helt avslappnad och trivas i. I love it!

Toppen hittar du HÄR!

Byxorna är skiiiitsköna och jag måste helt klart köpa fler par! Dom hittar du HÄR.

Mina coola pjuck hittar du HÄR.

Japp, det var en skön outfit. Kan säga såhär, ju äldre man blir desto viktigare är det att det är skönt! Haha….trodde aldrig jag skull säga så.

Tänk när man stått där med alldeles för tajta jeans, topp som skurit in här och där, kjolar som varit alldeles för snäva och skor som mördat ens fötter. Man har tänkt att huvudsaken man är snygg…. haha! Herreminjee, så glad att man börjar resonera på ett annat sätt nu, skulle aldrig palla mig igenom en helkväll med osköna kläder. ”I’m too old for that shit” som Roger Murtaugh alltid sa i Dödligt vapen filmerna.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Karin
Karin
5 years ago

Du är bara fööör snygg!!!

niinis
niinis
Reply to  Karin
5 years ago

Men hur snäll är du? Tack fina gulliga du! ❤️❤️❤️

Lena
Lena
5 years ago

Ditt hår!! To die for….

niinis
niinis
Reply to  Lena
5 years ago

Men gullis! ❤️❤️❤️ Tack så snäll du är!

Nästa inlägg

VECKOMATSEDEL

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x