Sneekpeak

Men hallå eller?!

Så jäkla dåligt att jag inte hunnit in förrän nu. Skit….men dagen drog igång och sen var det liksom full fart. Jag brukar planera in mina bloggdagar men nu har jag inte gjort det och då blir det lite rajtan tajtan liksom.

Idag så fick jag denna härliga bakbok. Det är bästa Fredrik som delar med sig av sina bästa bullar. Så mycket smarrigt och boken är verkligen så fin! Du hittar den HÄR!

Som om inte det var nog så har även fina Frida gjort en bakbok som heter Kladdkakor Deluxe. Så fin den också. Du hittar den HÄR.

Många av er har frågat varför jag inte gjort någon kokbok? Jag har skickat in ett förslag till 2 olika bokförlag. På den ena fick jag nej efter någon månad, den andra var på i början men ändrade sig sen och valde att inte göra den med mig. Börjat tänka att det säkert inte är meningen att jag ska göra någon så nu har jag faktiskt börjat släppa det helt.

Det kanske inte är min väg att gå? Det kanske inte alls ska handla om bakning för mig. Det känns inte så inne i min mage. Det känns som det är något annat som ska vara för mig, men jag vet inte riktigt vad? Bara en känsla som börjat bli starkare hos mig.

Lite försiktigt tänkte jag visa en sneekpeak på det som är mitt nya projekt.

Ni kanske minns hur denna möbel såg ut från början. Nu börjar den få nya fina kläder och helt plötsligt så har jag skapat något som är så häftigt (enligt mig själv) så det är inte klokt.

Det blev precis så coolt som jag hade hoppats, nä….nu tänker jag vara helt osvensk och säga att det blev MYCKET coolare än jag hade hoppats.

Åh jag längtar så tills jag får visa allt som jag vill skapa nu. Jag har så mycket idéer och nu hoppas jag bara att allt flyter på så jag kan få göra en cool utställning med mina omgjorda möbler och tavlor som ska passa till. En idé som legat hos mig länge nu och som jag för en gång skull inte stressat fram.

När jag får en idé så blir jag som besatt. Måste få det klart nu nu nu och har inget tålamod alls att göra det liksom klart i lugn och ro tills det blir precis sådär bra och häftigt som jag tänkt från början. Nu tänkte jag göra om och göra rätt!

Det här har fått ta tid. Jag har låtit kreativiteten liksom mogna klart med vad exakt det är jag vill skapa. Å nu tror jag tammefasen att jag fått till det. Det känns så.

Har ett bekymmer bara. Jag letar efter ett slott där jag kan ha utställningen. Jag vill kunna få plats med några möbler och kanske desto fler tavlor. En härligt litet vernissage med bubbel och snittar och den rätta känslan med slottet med inbjudna gäster. Sen ska grejerna få stå ett par veckor kanske…. har du tips på coola slott får ni gärna tipsa så kan jag kanske kontakta dem och ställa frågan i alla fall. Kanske de inte alls sysslar med sånt här men man måste ju kunna fråga tänker jag.

Hepp, måste jobba vidare här. Min arbetsdag är långt ifrån slut tyvärr då målningen tog sån tid idag.

Vi hörs snart igen!

Kram Nina

2
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Annett
Annett
5 years ago

Spännande! Kolla med Ekholmens slott i Veckholm

Katrin
Katrin
5 years ago

Såklart du ska göra en bok men tror den ska vara om renovering. Du är ju så jäkla duktig.

Gunvor
5 years ago

Vilket slitjobb! Men det kommer att bli bra när du är klar! Kolla med Rånäs Slott utanför Rimbo.

Nästa inlägg

Sköna söndag!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x