Tantalunan här

Hello!

Fifasen, är man tant så är man. Ligger här med min onda nacke och axel. Jag var ju på väg att bli bra men så kånkade jag med den målade byrån igår och slipade och grejade så min stackars nacke fick spunk. Idag blev det visst att återgå till ruta 1 igen. Att man aldrig kan tagga ned och ta det lite lugnt nångång? Blir så less på mig själv…. men är man ivrig så är man. Har alltid varit sån här.

Min bästa vän är min vetekudde just nu. Så jädra skönt! Har knaprat lite inflammationsdämpande också. Nu MÅSTE jag ta det lugnt. Inte måla och fixa på några dagar utan bara vila får det lov att bli nu. Måste vänta ut det så det blir bra på riktigt.

Ingår det choklad och smågodis då tro undrar man ju? Eller ska man bara ligga och inte göra nånting liksom?

Kram Nina

5
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Linda
Linda
5 years ago

Inne roligt med värk och definitivt inte nacken. Jag älskar och vetekudden jag brukar ibland lägga den i frysen ibland om det inte hjälper med värmen.
Väntar spänt på resultaten 😉
Kram

Nästa inlägg

Härliga erbjudanden

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x