Snygga läppar

Får så många frågor på hur jag målar mina läppar så jag tänkte tipsa om det här. Har nämligen fått fatt på världens bästa läppenna och till det så använder jag världens bästaste och skönaste läppglans.

Läppglans // Läppenna

Läppennan är från Elizabeth Arden och sitter jättebra, men framförallt är det mjukt och behagligt. En läppenna får inte vara hård för då blir den både svår att applicera men också så brukar det sitta dåligt då. Den här är bäst alla kategorier!

När jag gjort konturerna med läppennan så har jag på glansen och sedan är det klärt! Att tänka på om man vill ha lite större läppar är att det fixar man i ett nafs med en läppenna.

Använd en väl vässad läppenna. Dra sedan linjerna precis på eller precis strax utanför fina läppars konturer. Undvik att göra något med amorbågen på överläppen. Du kan börja gå lite utanför från amorbågens två högsta punkter och utåt mot mungiporna. Avsluta med läppglans och se till att läppenna och läppglans blandas ordentligt så det inte syns några skarpa kanter av läppennan. Klart!

Japp, hoppas du fått lite inspiration till fin makeup nu, kanske något att testa nästa gång du ska sminka dig.

Kram Nina

29
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Födelsedagsmiddag

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x