Homestyling

Goodmorning!

Ja, som vanligt somnade jag som en stock igår kväll. Mer om det i ett senare inlägg idag.

Det gick bra hos syrran igår, inte så många bilder tyvärr då jag fick lov att sticka innan allt var klart med städning och sånt. Jag drog när det tråkiga skulle börja, haha…. närå men plikten kallade så jag fick lov att avvika innan.

Min mamma var också där och hjälpte till och mamma är en maskin när hon städar. Det säger bara pang så är rum för rum klart. Hon putsade fönster i en satans takt igår alltså. Skulle ha filmat henne. Det blir som man sätter kameran på extra snabb filmning när man tittar på henne. Fina mamma!

Packade bilen till oigenkännlighet innan jag åkte. Det dom här tillfällena man hoppas att man inte blir stoppad av polisen. Kan se framför mig hur de ber en stiga ur bilen och sen börja rota bland allt. Så får man stå där och skämmas vid vägkanten. Inga poliser på vägen dit igår i alla fall tack och lov.

Det var bra att jag hade med mig allt för mycket kom till användning.

En av mina tavlor hänger numera i deras sovrum t ex. Det var riktigt kul att fixa deras lägenhet inför en visning. En riktigt mysig lägenhet som ligger i ett av de absolut lugnaste områdena i hela vår lilla småstad. HÄR finns den på hemnet som sagt, ääääälskar deras walk in closet!

Idag väntar massa målande i pappas verkstad. Ja alltså jag ska måla på alla möbler som jag nu inhandlat. Har fått tag på 3 byråer, 1 bord, 2 nattygsbord, en spegel, en chiffonje, 4 antika stolar och 1 till gustaviansk stol. Ja, pappas verkstad fylls på sakta men säkert. I mitten av november är det vernissage och utställning. Så spännande! Imorgon åker jag till slottet på möte och för att kika på hur det ser ut? Som sagt, spännande!

Vi hörs lite senare! Du ska få tips på 10 saker att göra i höst, tänkte att du kanske också ville hjälpa till att fylla på den listan?

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Snittar med krämig pepparrot/laxröra

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x