Slottsbesök

Innehåller annonslänk genom reklam för Cellbes

Godmorgon!

Helt otroligt att jag liksom börjat komma i god tid till allt. Som ung var jag heeeelt hopplös. Jordens största tidsoptimist liksom. När jag blev äldre blev jag bättre, men det var liksom alltid i sista minuten.

Nu, nu kommer jag 20-30 min innan för att vara på den säkra sidan. Är det åldern? Vad händer, kan man verkligen lära sig till slut? Jag tror tammetusan det!

Här sitter jag nu i bilen och kan t.o.m bloggs innan jag går in till slottet. Lyxigt att slippa stressa ju.

Sorry skitig spegel, måste komma ihåg och putsa den alltså! Många som frågat om mina byxor. Har dom på mig idag, skönaste!

Hade dom på fotot som Milo tog nämligen och många undrade. Alltså det är såna jeggings eller vad dom heter? Världens skönaste med resår i midjan och massa stretch, billiga också! Du hittar jeggingsen HÄR!

Hepp, dags att dra vidare mot slottet. Mötet börjar om en kvart, tänkte hinna kika runt och fota lite också!

Vi hörs senare!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Carro
Carro
5 years ago

I så fall finns det hopp för mig. Ibland undrar jag hur jag kan fortsätta att vara en sån tidsoptimist som jag är. Tänker ofta att ”det är lugnt”, ”det där hinner jag sen” osv. Tills det inte är lugnt och man hann inte alls det där förrän det nästan är för sent.
Trevlig helg!

niinis
niinis
Reply to  Carro
5 years ago

Haha! Exakt så är det! Trevlig helg!

Nästa inlägg

Fel dag!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x