Ståtliga Hilda

Hej fina ni!

Vill bara snabbt in och säga hej innan jag ska sova, ja klockan är kvart över 8. Jag har varit vaken sen halv 3 så nu börjar tant bli trött.

Idag har dagen bara bestått av jobb. Jag har slipat och målat. Pappa håller på att rensa ur på sin verkstad så snart finns det lite mer plats för alla mina grejer, hoppas jag, han vet inte om det än bara men jag vet. Haha….

Vi drog ut på promenad igen mot kvällningen. Milo är lite uttråkad och ville ut i skogen. Färgerna nu i skogen är verkligen magiska. Jag njuter av hösten, hör ni det? JAG njuter av hösten. Wow!

På vår promenad kom Hilda med sin husse. Först trodde jag han hade en fejkpapegoja på axeln. Haha…. vem som nu hår omkring med det?!? Men det visade sig vara en äkta. Hon var så sjukt fin i fjädrarna och stor, fina Hilda. ”Hallå” sa hon. Milo blev lite chockad. Fick ta en bild på den ståtliga fågeln.

Nä, nu ska jag lägga mig raklång här i sängen. Axeln och nacken är insmord med tigerbalsam så jag kurat ner mig i sängen med morgonrock så jag inte kladdar ner nåt. Brukar sluta med att jag vaknar genomsvettig.

Ha en mysig kväll!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Rebecca
Rebecca
5 years ago

Tigerbalsam fläckar ner otroligt, iaf den röda varianten. Jag kan tipsa om en kräm som är super men inte kladdar. Sasco Aloe Vera Rub. Funkar kanon vid muskel och ledsmärta. Nackdelen är att den luktar starkt av Jenka, tuggummit alltså..

niinis
niinis
Reply to  Rebecca
5 years ago

Jag kör med tigerbalsam soft. Den är genomskinligt vit och ger inga fläckar, bästa bästa!

Nästa inlägg

Brieost med saltrostade solrosfrön

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x