ANNONS

Här har ni gänget!

/

Karolin

Mikaela

Skatan

Camilla

Sarah

Nina

Där har ni oss. The gang. 6 naggande goda chinonor. Syjuntegänget. Men vi måste hitta på ett bättre namn. Vi ska ju allt annat än syjunta ju. Vi ska ju bestiga berg och bli farligt starka i psyket….inte vara syjunta. Nåt mer klatchigt. Nåt härligt. Något vi alla kan vara stolta över. Typ IRONMAN fast coolare. Går det? Att få nåt coolare än IRONMAN liksom? Jo, ja alltså. Feministiskt så säger vi ju IRONWOMAN men jag letar mer ett coolt namn. Något som sätter sig!

Jag vet, en förkortning på IRONWOMAN blir ju IW. Coolt ju. Då kan ni säga till gubben eller väninnan att: ”Nä, nu är det Tisdag och nu har inte jag tid för jag ska in och redovisa lite härlig motion till vårt IW gäng.”

Såhär Happy Clappy hoppas jag att alla känner, eller inte. Men vi kommer att känna om vi bara ger oss fasen på det. Det är sjukt härligt när man är igång. Alltså på riktigt! På en gång så ger det tillbaka. Bättre sömn. Bättre uthållighet. Mer avslappnad och lugn.

Jag ska försöka promenera minst 3 ggr i veckan och sen köra ett litet styrkepass 3 ggr i veckan. Ibland kanske det bara blir promenader och ibland kanske inget. Ibland kanske jag är i ett flow och då jäklar är jag farlig. Men jag ska försöka. Med pepp ifrån er och med lite ”redovisningsskyldighet” så kommer det gå lättare i början. När man kört ett tag hajar man hur skönt det är och hur gött det gör så då fortsätter man bara därför.

Tisdagar kommer ett ”Hur har det gått inlägg”. Där kan vi alla som är med stöta och blöta lite. Klaga, gnälla, vara stolta, arga, trötta, energiska…whatever, allt är välkommet! Om du vill vara med så behöver du bara skriva det bland kommentarerna. Skriv – JAG VILL VARA MED så är ditt namn med nästa tisdag när det är redovisning.

Sen börjar vi med att köra till jul. Jaaaa, men asjobbigt och köra till jul kanske men det är bara några veckor dit. Sen tar vi juluppehåll och känner nån att man inte kan leva utan det här så kanske vi kör igen i januari sen. Jag kommer fortsätta över jul och nyår också. Jag vill vara kanon i psyket hela jäkla långa vintern så jag kommer köra. Det ska bli vår nya livsstil ju.

IW FOREVER liksom! Hur kul? Vi ba skrapar ihop en ny liten livsstil åt oss bara sådär. Seså, häng på nu.

Kram Nina

8
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00