Väcka liv i något gammalt

Hallihallå!

Vänner….. Jag jobbar sönder just nu. X antal möbler ska bli klara och jag har så sjukt höga krav. Ni som läst här länge känner mig och vet hur jag funkar som människa. Jag är inte direkt snäll mot mig själv när det kommer till mig själv. Kraven är skyhöga och endast det perfekta är gott nog.

Snaaaaaaarkk! Är det någon egenskap hos mig själv som jag kan bli sååå trött på är det ju den. Men, jag siktar högt nu. Jag har aldrig siktat såhär högt. Har bara en sån känsla i kroppen att jag måste köra på det här nya projektet nu. Typ bära eller brista.

Men hörni, träningen….den där träningen som hjälper till att hålla oro och ångest borta. Vi är ett litet ”syjuntegäng” nu som vill köra så i nästa inlägg snackar vi om det. Jag ska ut på en promenad i eftermiddag, hoppas ni också ger er ut? Well well, mer i nästa som sagt.

Har just åkt hem från verkstaden och den här nyslipade och nyspacklade byrån för att äta lite lunch. Slänger ihop en snabb omelett. Tony har hästmycket att göra på jobbet men kan som tur är jobba hemifrån nu när Milo har sina svinkoppor. Jag har lite svårare.

Byrån innan slipning och handpolering av dessa vackra beslag. De var verkligen slitna och smutsiga. Den här byrån är verkligen gediget hantverk. Så fin och robust byrå som jag bara måste göra till något vackert. Så sjukt mycket jobb men oj vad fint det kommer bli tror jag. Att få skapa något nytt av något gammalt och avdankat är så sjukt stimulerande. Ni anar inte. Känns som jag spinner som en liten katt!

Efter en herrans massa gnoende för hand och första slipningen blev det såhär. Har nu skruvat bort alla beslag och slipat ytterligare en gång.

Ääääälskar att se beslagen börja skina sådär vackert igen och slipa fram den friska ytan igen. Som att väcka liv i en gammal möbel som ingen tyckt om, som legat undangömd eller undanskuffad. Lycka ju!

Längtar så att få visa er alla slutresultat sen. Har gjort färdigt en del nu men vill inte visa förrän det är dags för vernissage.

Nä, nu måste jag äta. Magen kurrar! Hörs sen igen!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Petra
Petra
5 years ago

Hej sååå fin å så bra blogg har du.❤ hur gjorde du när du fick till det guldiga på svarta bordet som du målade?? Tips till en fixare hemma kramar t dig

Camilla Nyström
5 years ago

Det ser jättebra ut med ditt arbete med möblerna, bra att du går ut på en frisk promenad under e.m. Jag satsar på en prommis ikväll, behöver röra mig efter en lång dag på kontorsstolen. Heja vår syjunta!!!

Elisabeth
Elisabeth
5 years ago

Är datum för vernissage bestämt?

Nästa inlägg

Saffransmuffins med grädd och vaniljfyllning

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x