ANNONS

Kassler i rosépepparsås

/

Kassler är både billig och väldigt god mat tycker vi i vår familj. Den här kasslern med rosépepparsås är verkligen supergod och en perfekt rätt att njuta av till vardags.

Kassler i rosépepparsås, 4 portioner 

500 g kassler
2 tsk smör
1 st lök
2 dl créme fraiche
1 dl matlagningsgrädde
2 msk chilisås
1/2 msk HP-sås, alt. worchestersås
1/2 msk soja
1 klyfta vitlök
1 msk rosépeppar
1,2 kg potatis
2 dl gröna bönor
1 msk persilja

Gör såhär:

1) Skiva kasslern och lägg den på ett ugnssäkert fat, täck med folie. Ställ in i ugn 225° ca 20 min.

2) Koka potatis och värm de gröna bönorna.

3) Fräs finhackad lök och krossad rosépeppar i smör utan att det får färg.

4) Blanda créme fraiche, matlagningsgrädde, chilisås, HP-sås, soja och vitlök. Slå blandningen över löken, rör om och låt puttra några minuter. Smaka av med salt och peppar.

5) Häll såsen över kasslern. Strö över rikligt med klippt persilja och några rosépepparkorn. Servera med kokt potatis och gröna bönor.

Följ mig gärna på min Facebooksida och Bloglovin så du inte missar några inlägg.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00