Maffigaste skåpet

Hej på er!

In snabbt för att säga hej. Jag är på verkstaden och fortsätter med projektet. Nu har jag satt tänderna i ett maffigt skåp som inte går av för hackor.

Det här väger galet mycket, så mycket så jag och Tony hade fullt sjå att få av det från släpkärran och in på verkstaden. Vi fick verkligen gnugga våra geniknölar för att komma på lösningar. Till slut gick det i alla fall och vi fick av och in det.

Tror det kommer bli så sjukt häftigt när jag blir klar. Längtar till jag får börja måla och skapa på det här skåpet.

Nu ska jag fortsätta. Senare idag kommer vårt lilla ”kom igång och må bra” inlägg. Ja, så vi hörs sen.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Instaspaning

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x