Elliot 20 år

Radiotystnad…..men oj, nu är det lite mycket. Svårt att hinna med allt. Igår jobbade jag, löste massor med administrativt sen iväg och hämta paket, storhandla till Elliots kalas idag, laga all mat och förbereda för gäster ikväll. Piuh, blev en svettig dag att hinna blogga på. Men saknar ni mig kan ni alltid hitta mig på Instastory. @niiiniskitchenlife heter jag där……

I morse gick vi upp tidigt tidigt då han började jobba kl 7 i morse. Honom får man inte i någon frukost så det blev ett glas med C-vitamin. Han jobbar sin sista dag (bara öppning på förskolan) sen ska han vidare i arbetslivet. Så stolt över honom! ❤️

Igår kväll förberedde jag en liten morgonpresent till honom. En smått & gott korg med allt man kan tänkas behöva.

Med finnmedel i halva ansiktet fick han sen vakna till min och Tonys vackra stämmor. Pigg och glad faktiskt. Elliot är inte den gladaste av söner på morgnarna. Den enda av mina barn med dåligt morgonhumör men desto gladare kvällstid. ❤️

En liten dikt till min fina pojke!

⚡️⭐️20 år idag ⭐️⚡️☄️

”Mellan”, ”Jotte” vår fina Elliot. Du lilla stora med ett hjärta av guld. Snäll, mån om dina nära och kära, tokrolig och galen. Förmågan att av det lilla få det till det stora. Du går din egen väg, siktar högt och lyckas för det mesta med det du siktar på. Inte rädd att säga ”Jag älskar dig” även om alla hör och ser, att varje dag få höra att jag är älskad utav dig är en ynnest. Jag vill ge dig fortsatt livsmod och en famn full av lycka, fast världen skrämmer mig försöker jag tänka att du alltid kommer klara dig. Även fast du nu är vuxen ser jag den lille killen med en stor ryggsäck på ryggen på väg till dagmamman gömd i den stora. Jag ser fortfarande en rufsig liten pojke sitta i min famn krama sin mamma hårt. Ett mammahjärta kan inte ordna allt även fast det vill. Önskar bara att livet ska le emot dig och ge dig det du strävar efter och mår bra av. Jag önskar att du ska få vara den fina killen du alltid varit. Det är såna som du som får världen att lysa extra mycket! Älskar dig mer än jag kan förklara, nu och för all evighet. // Mamma

❤️❤️❤️

Nu ska vi ha en mamma/son dag i storstan. Äta lunch, shoppa lite och sen hem och ta emot gäster.

Vi hörs på Instastory och här senare idag!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jenny
Jenny
5 years ago

Jättefin dikt Nina! Grattis Elliott! Hoppas ni får en jättebra dag 🙂 //Jenny

Havrefras
Havrefras
5 years ago

Bästa Nina! Kaaaan du inte göra texten aningens svartare? Jag har starka linser, sitter vid datorn och läser, man va tusan, texten är lite för grå för att läsa. mina ögon orkar inte spänna sig nå mer 🙁

Nästa inlägg

Spindelkaka

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x