Bra start!

Morning vänner! ❤️

Vi har legat i sängen oförskämt länge denna morgon. Tror den var närmare 10 när vi gick upp. Älskar att ligga i sängen länge på helgmorgnarna.

Vi klädde på oss och gav oss ut på promenad i alla fall. Så inihleickes kall motvind hade vi. Nu närmar sig vintern känns det som. Det ska ju snöa här snart.

Vi letar efter ett löpband. De man köper nya, om man vill ha ett ordentligt är ju så jäkla dyrt. Vi letar på blocket men så fort det dyker upp ett så hinner någon annan före. Nu har jag lagt in en bevakning på det i alla fall. Det och motionscykel vill vi ha. Eller Tony vill ha motionscykel. Jag avskyr det, så jag vill hellre ha ett löpband. Vet ni något får ni gärna tipsa!

Nu ska jag köra ett litet styrkepass på baksidan, sen blir det långfrukost i soffan. På tisdag har vi genomgång IW ladies.

Vet inte vad dagen bjuder på, det står öppet.

Vi hörs sen!

Kram Nina

 1. Eva skriver:

  Hej Nina! Jag har ett Attract löpband som jag vill sälja för 1500 kr. Såg att ni ev. hade att ett annat på gång.

  1. niinis skriver:

   Åh idag köpte vi ett, men tack ändå. ❤️

 2. Minna skriver:

  Ser att du fått massa hjälp men annars är ett tips att skriva i någon lokal köp-och säljgrupp och fråga. Finns många som köper löpband och sen tröttnar men som aldrig tar tag i att sälja förrän de ser att nån vill ha.

 3. Vårat löpband vore kanske nåt för er? Vi har ingen plats inne. Tony kan ju ringa Micke så kan
  ni komma och kika? ‍♂️‍♀️

  1. niinis skriver:

   Men va? Är det sant? Så jäkla bra, ber Tony ringa så får vi kika. ❤️❤️❤️

 4. Jennie skriver:

  Hej!
  I vår familj har vi ett attract löpband, kostade ca 5000kr och har funkat väldigt bra. Både för mina en timmes promenader samt för 14åringens intervaller. Perfekt att stå framför en bra serie eller film. Enkelt att använda antingen som det är eller med olika ”banor”. Tycker det är väldigt prisvärt och vi är väldigt nöjda.

  1. niinis skriver:

   Tack för tips! ❤️

 5. Lena skriver:

  Kolla på något gym i er närhet om de är på gång att byta ut sina löpband, då kanske ni kan få köpa ett därifrån.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..