Godmorgon vintertid

Morning finisar! ❤️

Klockan är flyttad och här är kaoset igång. Haha… närå men jag avskyr dessa dumheter med att flytta klockan. Sen Milo var liten så har vi haft total kaos när den här klockan flyttats.

Han har vaknat okristligt tidigt. Typ 3 när det är som värst. Allt blir upp o nedvänt. Det blir kaos med allt. Den biologiska klockan hänger inte med i tidsändringen och gör så allt blir konstigt. Vissa reagerar inte alls medan andra lider fruktansvärt mycket.

Mig själv ska vi inte ens tala om. I morse vaknade jag 2. Eller inatt kanske jag ska säga. Jaha kanske du tänker, då skulle du vaknat 3. Men grejen är att min biologiska klocka går helt efter ljuset. Nu somnar jag tidigt. 8-9 om jag inte kämpar emot. Annars vid 9-10. Men nu när vi flyttar klockan somnar jag 7-8.

Sedan vaknar jag okristligt tidigt förstås. Men när klockan flyttas hänger inte min kropp med och allt blir kaos. Jag kan vakna redan kl 1 under den här tiden som klockan flyttats. Som att kroppen kommer ur sin balans och för att hitta den igen så krävs lite tid till att vänja sig. Tyvärr är Milo likadan. I morse vaknade han kl 04.30.

Jag är så glad att det nu funderas på att skits i detta flyttande. Ja tack nästan skriker jag!

Jag står här och målar nu. Gick upp klockan 4 i morse för att måla men det var för mörkt så jag såg inte vad jag höll på med. Gav upp när jag trodde jag målade grått och så var det lila. Fick göra om lite när det ljusnade.

Nu ska jag måla lite till. Sen ska vi fixa oss i ordning för att åka till Mall of Scandinavia och gå på bio med Milo. Första lilla lovmyset för hans del. Han ska ju få vara ledig en hel vecka nu. Så lyxigt!

Vi hörs lite senare.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Glutenfri saffranskladdkaka med vit choklad

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x