Biomys

I morse sov jag ända till klockan 5, alltså 6 egentligen. Det är en bra natt det, bra sovet Nina. Blir alltid lugn i själen när jag sovit bra. Måste bero på alla de åren jag sov så dåligt. Det satte spår kan man säga.

Igår hade vi en mysdag med bio på Mall of Scandinavia. Vi såg ”Smallfoot”. En riktigt bra film som jag varmt rekommenderar.

På eftermiddagen sen var vi och hämtade ett löpband som vi köpte av våra vänner. Ibland är det bra att ens vänner är in och läser på bloggen. Dom hade den stod i ett skjul utanför huset, det är där Tony står och provar det. Vi skulle haft den på övervåningen men fick inte upp den för trappen.

Vi har provisoriskt ställt det på nedervåningen nu tills vi med spännband och 5-6 personer till vår hjälp kan baxa upp den till övervåningen över räcket. Den ska stå i ett rum på övervåningen som vi nu ska ha som träningsrum.

Nu finns det verkligen inga ursäkter för mig hörni. Kan inte skylla på mörker, snö, kyla, halka eller whatever. Det är bara att köra.

Imorgon har vi lite redovisning igen. Tyvärr så har jag gått och blivit förkyld så inte så mycket träning denna veckan heller. Men men, vi ger inte upp…. imorgon snackas vi igen i IW-gänget.

Dags att ta tag i dagen. Milo är ledig, Elliot likaså…. men vi föräldrar ska jobba på utta helskotta. Jag har massor att göra!

Vi hörs lite senare.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Saffranswraps

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x