När det är värt det!

Morning!

Tidigt på verksta’n idag. Förkylningen känns bättre idag men vågar inte ropa hej, tyckte det igår också men sen däckade jag på kvällen.

Jobbar vidare i gruvan här. Är så nöjd då jag fått ihop snart 2 byråer på 2 dagar. Jobbat med dom i 3 veckor nu. Dessutom slutförde jag en målning igår och den blev riktigt bra. Nu har det varit effektivt må jag säga.

T.o.m så bra så ”Mellan” ville ha den. Det är ett bra betyg för han är petig. Blir glad när barnen tycker det jag skapar blir fint, det är en tillfredsställese på något sätt. Som att familjen älskar det jag gör tack och lov, om nu ingen annan skulle….

Nu håller jag på att skruva fast handtagen på byrån. Blir sån skillnad alltså, den här byrån var verkligen utdömd innan. Den skulle på tippen men så fick jag fatt på den.

Det har varit ett galet jobb alltså. Jag har lagt ned en herrans massa timmar på det men nu visar det sig att det varit värt det.

Såhär såg lådorna ut när jag fick hem det. Inte kan man nästan tro att det är samma? Då ska du veta att ytan var alldeles förstörd och skrovlig. Som att den brunnit nästan.

Lite dammig nu men visst är det stor skillnad?

Här hade den börjat få lite kärlek. Den var slipad och spacklad. Sedan slipade jag den helt och hållet igen. Har aldrig slipat så mycket på en möbel i hela mitt liv alltså.

Japp, lägesrapport från gruvan idag. Måste fortsätta här. Vi hörs senare!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Minna
5 years ago

Väldigt spontan tanke men du är inte i behov av fler möbler? Min mamma har ett gammalt hörnskåp som hon försökt bli av med men som ingen vill ha. Om du skulle vilja ha det så finns det i Örsundsbro, nära och bra

niinis
niinis
Reply to  Minna
5 years ago

Inte nu, jag har knappt så jag hinner med dem som finns. Men tack snälla ändå! Kram

Nästa inlägg

Ingefärsshot och förkylning

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x