Mysig höstlovsdag i storstan

Inlägget innehåller annonslänk genom reklam för Cellbes

Morning morning raringar!

Idag är det FIIIINFREEEEEEDAAAAAAG! Hur härligt? Vi har tjuvstartat helgen jag och Milo, Tony med men han jobbade igår och ska jobba idag medan vi bara får slappa och götta oss denna sista dag på höstlovet.

Åh vad mysigt vi hade igår alltså. Det blev en riktig höjdare verkligen. Milo var lyrisk och han älskar att bo på hotell så att få gå på Gröna Lund och sen bo på hotell var ju höjden av härlighet.

Gröna Lund var smyckat till tänderna som vanligt. Älskar Gröna Lund i Halloweentider. Det är magiskt på något sätt. Känns som man kommit till en helt ny värld.

Ja där åker dom galningarna. Den här skulle jag ALDRIG sätta mig i alltså. En slänggunga ut över vattnet. Herreminjee alltså…. oh no!

Sånt här kan man läsa lite här och där. Sen kommer det olika monster springande lite då och då. Liiiite läskigt på riktigt faktiskt. Har man små barn bör man nog varna dem lite och förklara innan man besöker Grönan dessa tider.

Vi brukar inte ha så mycket tur när det kommer till att vinna godis, snacks och choklad i dessa hjul. Där stod både jag och Tony och dreglade över chokladkartongerna. Så sugna och ville så gärna vinna. Men nä….. Toblerone hjulet gav ingenting heller. Milo såg nästan ut att tappa hoppet.

Men sen förstår ni, ja då hände det. Den raden jag valde vann!!!! Jag fick med allt på Instastory också. Haha….man kan inte ta miste på min glädje där inte. Haha…. Lyckan i taket alltså! Äntligen vann vi. Nu har vi snacka till helgen så det räcker och blir över.

Lite trötta kom vi sen till vårt hotell. Ska visa mer bilder från vårt rum sen.

Min jacka jag har på mig hittar du HÄR. Superskön i formfast i trikå så den är som en collegetröja i tyget. Älskar den!

Innan middagen sen så satte vi oss på Hotell Anglais för ett glas. Vår mysigs lobby var nämligen full. Så är det när man kommer sent. Kvällen avslutades sen på Taverna Brillo där vi åt riktigt gott.

Jag åt risotto och sen får du inte missa att äta ditt bröd såhär. Häll på en fin olivolja på ett fat. Ha på färskmalen svartpeppar och salt och sedan doppar du brödet däri. Brödet ska helst vara ett gott surdegsbröd, alltså detta är magiskt gott. Jag som undviker gluten ska ju inte äta det men igår smakade jag en bit och det var sååå gott alltså.

Sen hände något lite annorlunda. Jag fastnade med mitt finger i det här hålet. Kunde inte låta bli att stoppa i fingret heller…. satt fast i 5 minuter innan vi fick loss det till slut. Tony filmade allt på sin Instagram. Haha…. ojoj.

Jaja, nu ska vi upp och äta hotellfrukost. Så lyxigt! ❤️ Älskar hotellfrukost verkligen! Vi hörs lite senare.

Kram Nina

3
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Höstlovsmys

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x