MÅNDAGSLISTAN

Morning raringar!

Hoppas ni mår bra och hade en mysig helg. Vår var supermysig verkligen. Så glad över umgänget med våra familjer, så tacksam för att ha dem alla.

Tänkte jag skulle köra igång denna något sena måndag med en MÅNDAGSLISTA. Haft en del att göra så jag har inte riktigt hunnit in till dig och säga hej ännu. Men nu så…..

Hur ser din dag ut idag?

Började med att gå upp kl 04.30 och måla på min nya tavla. Brukar inte visa dem när de inte är klara men nu är det andra gången på kort tid jag gör det. Crazy jag blivit alltså. Denna ska jag slutföra ikväll sen tänkte jag….

Tittut från en av mina favvoskåp. Detta skåp är kärlek för mig. Jag har fallit pladask och älskar det verkligen! Hur kan man bli kär i möbler än frågan? Jag kan tydligen…. Tony blir svettig bara jag nämner något om att behålla möbler dom jag renoverar själv. Haha….

Min dag har fortsatt med att tillbringas i verksta’n. Måste dock snart hemåt och förbereda klart ett utkast på ett samarbete som ska in senast idag. Så idag jobbar vi från tiiiiiiidig morgon till sen kväll.

Vad var bäst med förra veckan?

Helt klart vår hotellvistelse på Kung Carl. Måste bara visa dig massa härliga bilder från vårt rum vi hade.

Utsikten från vår balkong ut på Kungsgatan. Mer centralt kan det knappast bli.

Det häftiga badrummet i anknytning till rummet. Dörren du ser går in till en toalett.

Ett härligt litet hörn på rummet där man kunde sitta och kika på utsikten eller bara mysa med en kopp kaffe eller en Nespresso. Jag dricker koffeinfritt och Tony dricker inte kaffe så det blev inte så mycket Nespresso-drickande för vår del. Nog för det finns koffeinfritt Nespresso också men tror inte det fanns.

Morgonrockar och en helt fantastik kakelugn mitt i rummet. Älskar kakelugnar, det är så vackert!

Ut mot hallen fanns detta vackra gustavianska skåp och väl i hallen fanns ett skrivbord med ett urvackert litet bord med maffig spegel. Gillade verkligen känslan av att kliva in i en riktig hall.

Vi sov alla 3 i sängen och vi fick plats helt ok. Milo sov skavfötters med mig och framåt småtimmarna när han började röra sig så vaknade jag av en fot i ryggen, men annars gick det bra.

Vad var sämst med veckan?

Några insikter som jag kommit fram till. Får lite ont i hjärtat av dem men det är bra för mig att komma till insikt. Det är bra för mig att våga se på saker med klara ögon och inte med silkeshandskeögon som jag brukar. Ibland kan jag nästan bli behandlad hur som helst och ändå försöka se det goda i människor. Men det som hänt sen jag blev äldre är att jag inte längre gör det. Orkar liksom inte längre. Det är som att ta massa skit och sen låtsas som det regnar fast hjärtat gör ont….inte ok, och absolut inte ett sätt att älska sig själv på. Nu, när jag verkligen försöker älska mig själv för precis den människan jag är så får inte sånt plats längre.

Har du gråtit något?

Of course! Haha…. till ett klipp på Ellen.

Veckans recept?

Måste nog bli denna vackra glutenfria pepparkakssockerkaka. Så god och jag längtar till advent!

Veckans tips?

Såna här små dekorationsträd bara måste jag ha! Dom är 1 meter höga och sen extra som man sticker ned i snön eller jorden också. Belysningen följer med på själva träden såklart. Åh jag tycker dom är såå fina! 70% rabatt just nu också.

Veckans planer?

Jobba mest. Ska baka kladdkaka på Onsdsg i alla fall då det där kladdkakans dag. Du hittar massor med kladdkakerecept HÄR. I helgen är vi bortbjudna på middag, det ska bli jätteskönt att komma till färdigt. Älskar sånt! Sen är det FarsDag på Söndag så då ska vi ju fira lite hemma och sen hälsa på Tonys pappa såklart.

Veckans fundering?

Oj. Nu när jag står mycket för mig själv och jobbar så tänker man ju mycket. Det är både på gott och ont såklart. Men veckans funderingar har nog handlat mycket om mitt vernissage jag ska ha. Dygnets timmar handlar mycket om det nu, nu är det inte ens 2 veckor kvar så tiden går fort alltså.

Veckans emoijis:

☠️

Veckans önskan?

Lite tid för återhämtning. Dock så tror jag att jag måste se till att få det. Bocka av tid så att jag verkligen gör lite andningsövningar och kanske yogar lite. Ska också försöka promenera också, det gör mig gott.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
A
A
5 years ago

Så mysigt och sååååå snygga tavlor du målar:)
Vart ifrån var det din svart/vit mönstrade tygväska kom ifrån?
Ha de fin//A

niinis
niinis
Reply to  A
5 years ago

Tack snälla! Den är från Lidby Living! Världens bästa weekend bag. Här hittar du den: http://lidbyliving.tictail.com/product/väska-weekend-diamond-black Kram ❤️

Nästa inlägg

Sköööööna Söndag

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x