IRONWOMAN – Vecka 3

Alltså, jag är såååå impad av er! Shit vad ni kör! En del är som riktiga machines och bara avverkar pass efter pass. Sen finns det några som mig. Som tar det lilla lugna…. men, all träning och rörelse är bättre än ingen alls.

Här var mitt pass denna veckan. Måste ändå säga att det var väl själva fan vad svårt jag har att få till det nu? Jag är för trött på kvällen och nu när löpbandet står i Elliots rum (innan vi får hit en hjälparsenal som kan få upp den i ”träningsrummet”) så kan jag inte använda det på morgonen när han sover. Tänk att man lyckas hitta ursäkter ändå…..

Men ni, ja ni har som vanligt varit supergrymma!

Såhär många är vi nu och detta var vad ni gjorde i förra veckan (vecka 2). Det har tillkommit nya som inte hunnit registrera något ännu:

Karolin – 45 min idoor striding

Mikaela –

Skatan – Varje dag powerwalk 5km!!!! Dansat.

Camilla – En promenad på 2,5 km.

Sarah –  En promenad på 45 min varje dag och vissa dagar 2 promenader.

Åsali –

Berit – 1 spinningpass, 1 styrkepass och en danslektion samt morgonyoga

Åsa –

Sophia – Promenad på 45 min varje dag och vissa dagar 2 promenader.

Katrin – Ett pass på mymowo

Sarah 2 –

Marie –

Esma – 4 st promenader – 1,8 km, 5,2 km, 4,7 km, 2,7 km
OCH vattengympa 30 min (av 45 min).

Katarina –

Marita –

Ewa –

Jennika – Simning 30 min.

Anna –

Maggda –

Jag – Promme på 40 min.

Alltså, Skatan! Du vinner förra veckan. Från ingenting till PW på 5 km VARJE DAG! Såååå impad!

Blir så glad när ni skriver hur det går för er. Känns liksom fint i hjärtat att vi är fler som kör. Man blir peppad även om man inte hinner ett skvatt. Planen och målsättningen är ju fortfarande att hålla igång.

Berätta gärna om era känslor kring allt. Mår ni bättre? Har ni träningsvärk? Går ni upp i vikt som Skatan gjorde eller ner? Berätta!

Själv känner jag att höstdeppet flåsar mig i hälarna och att denna veckan ska bli annorlunda. Jag behöver mina träningspass, jag måste ha powerwalks för att mina hjärnspöken och deppet ska hålla sig på avstånd!

Sååå hur har det gått för er?!?!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

12 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Camilla
5 years ago

Nu ni, äntligen har jag satt fart lite. Två gympass med tillhörande tramp på crosstrainern.
Känns så skönt att komma igång .

Maggda
Maggda
5 years ago

Jag snittar 10 km varje dag i promenader. Ingen träningsvärk alls, det ger mig energi att orka en tuff vardag alla promenader.

Karolin
Karolin
5 years ago

Kör vidare på mina 45 min indoor striding.
Mörkret märks på humöret o känner att jag måste hitta en dag till i veckan för lite puls. Måtte det bli vår snart

Åsa Thiger
Åsa Thiger
5 years ago

Jag var sjuk förra veckan så där blev det noll!!
Hoppas på att bli pigg denna veckan så jag kan ta tillbaka kontrollen över min egen kropp och träna igen! Grymma ni är allihopa!

Sophia
Sophia
5 years ago

Veckan som gått har det blivit 3 pass på gymet med styrketräning, 1 löppass i skogen, 1 pass på crosstrainer 5 km. Promenader varje dag, ibland 2 och en dag blev det 3 st. Jag mår så mkt bättre känner inte av min depp alls, är pigg och full av energi. Jag hade gått ner sen fick jag pms och svällde 1.5 kg och på vägningen idag hade jag i alla fall tappat 1.5 kg så nu har jag 3 veckor på mig att tappa något kilo innan kroppen sväller 1.5 kg igen

Härligt kämpat av alla. Så roligt att läsa om vilka olika träningspass det finns i vårat avlånga land.
Nina tack för en härlig blogg och ditt engagemang

Marita
Marita
5 years ago

Idag börjar jag. Tack alla för inspirerande insatser!

Berit
Berit
5 years ago

Kan hälsa att jag inte känner mig det minsta piggare ….till på köpet har jag nog sträckt mig eller fått en muskelbristning i nån magmuskel (kul att man har nån i alla fall)..
Promenerat i helgen i ett vackert Uppsala där vi va på mys weekend.
Försökte att köra ett TRX pass i går men det gick sisådär då bålen måste aktiveras under hela passet 🙁
Nåja jag avslutade kvällen med lite gammeldans/folkdans så blev då ordentligt motionerad 🙂
Har så svårt att få mig ut på promenader på vardagarna då det är äckligt mörkt och halt här!!
Men morgonyogan ala Kristin Kaspersen behöver jag för att vakna och att väcka kroppen som hon rekommenderar är verkligen toppen så det tycker jag att alla ska prova 🙂

Skatan
Skatan
5 years ago

Tjohoo!!

Helgen som var.. jag gick jag inte, jag rörde mig minimalt, var på en 3-åringstakt promenad ( som jag ÄLSKADE!! ) men jag gjorde inget flåsigt i helgen <- ops..så gick det till när Skatan helt plötsligt erkände på internet att helgen har varit helt o-erotisk.. HAHAHAHA.. kanske too much information .. men så är det! Nu vet ni!

Men jag är GLADARE.. är det så att jag bara efter 1½ vecka känner av mina promenader .. ja .. jag tror det.!!
Nu vill jag bara bli lite fastare också ( älskar att jag efter mindre än 2 veckor börja ivrigt vänta på förändring.. så typiskt mig- det tar ju tid innan det " händer nåt " .. och jag har tydligen ofta inte tid att vänta – det ska hända på en gång.. och .. ja då ger jag upp.. ) , Jag ogillar flaffet, men inte fettet.. . Stjärtflaff och lårflaff njeee.. – jag har absolut inget emot att vara lite tjock, faktiskt inte. För jag trivs bra i min kropp så jag önskar att flaffet- fleffet- fluffet blir lite mer som.. en spänstig vetedeg. Det vore perfekt. Jag vill bli en spänstig, mjuk men ändå fast och varm vetedeg! Hahahaha.. Just nu har jag liksom aladåber hägnades lite överallt på kroppen.. en aladåb är inget jag vill vara…sladdrig och konstig konsistens och kall.. brrr. Nä. Usch.

Jag fortsätter att nöta på i veckorna .. men i morse tänkte jag faktiskt fuska. Det var så nära att trillade dit… jag sa nämligen till mig själv med Mamma Mu röst ( ni som vet- ni vet ) " Men lilla Skatan, inte ska du behöva gå ut och gå en pw i det här mörka och ruggiga vädret… koka dig själv en liten påtår du istället .. och sätt bara ner här och myyys . "

Men se på 17?! Jag tröck ner mössan över öronen, på med hörlurarna satte på mig en reflexväst- and off I went!!

Jag kör på med mina dryga 5 km – och idag vette tusan vad som hände.. men när jag helt plötsligt hörde en bra låt– så istället för att Travolta-jucka mitt på vägen så började jag … springa?!?!?!?!?!?!
Jag förstår att ingen kan förstå hur sjukt det egentligen är !! För vad jag har förstått så händer det att normala människor faktiskt gör det-springer alltså ( jag tror inte att så många normala Travolta-juckar mitt på vägen )! Men Skatan gör inte det! Skatan springer i n t e -Skatan … hon jiddrar en massa om hur skönt och roligt det är att dansa.. hur hon står och stampar takten med ena foten och svajar med höften med ena handen i midjan -cha cha– cha cha chaaa.
Det är ju egentligen på den nivån jag befinner mig. Skatan springer… INTE.
Jag skrattar gott här! För det var det var ju det jag gjorde! Jag sprang?!
Okej okej.. det var inte en mil.. jag sprang kanske 500 meter i ett flow- gick lite.. sprang lite till kanske 300 meter.. gick.. sprang lite igen.. HAHAHAHAHA!!

Jag är så GLAD! Och Imponerad av mig själv! Tänk om det händer igen?

Så kul att läsa om alla.! Ni är fanimig bäst! Jag blir pepp som fasen!!
Jag är glad över att vara med i gänget!

KÄMPA!! Och ha en riktigt bra vecka!

Maria
Maria
Reply to  Skatan
5 years ago

Underbart!

Katarina
Katarina
5 years ago

Jag har sprungit 2 gånger och promenerat till jobbet 2 dagar.

Esma
5 years ago

Härligt att läsa alla kommentarer – man blir både glad och uppmuntrad av er styrka och vilja. Positiva och härliga vibbar sprids i det här gänget som skapats här på Ninas blogg. Bra initiativ, inte bara för att vi ska vara duktiga och träna utan för att ”träffas”, ventilera lite och inte minst, skratta och le när vi läser varandras inlägg. Det gör jag i alla fall. Så, tack!!
Och nu träningen – ja, promenader blev det för min del. Inga stora och hårda träningspass än så länge. Men kanske jag blir inspirerad av er och börjar jag med med någonting tuffare. Det blev 4 st promenader på ca 4 km. Jag är nöjd och känner mig som på nytt född efter varje promenad för jag avslutar med meditation och en skön avslappning i naturen.
Kramar till alla

Jennika
Jennika
5 years ago

Har bara ” hunnit” med 2 promenader på 60 min i veckan:))))

Kämpa på hej å hå:)

Nästa inlägg

Outfits inspo

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x