Stolt mami

Morning kompisar!

Det är lördag! ❤️ Den bästa morgonen/dagen på hela veckan. Älskar lördagsmorgnarna. Vi ligger länge i sängen, äter en slö frukost framför morgon TV och låter bara starten av dagen flyta på.

Har målat en tavla men är inte nöjd med den så jag får fortsätta sen. Jag är så trött idag så jag tror att det blir en lugn dag, ikväll är vi bortbjudna på middag. Ska bli mysigt.

Igår var vi och kikade på Theddes lag som hade derby. Dom fick tokstryk och det var jobbigt att se såklart. Vet hur jobbigt han tycker att det är att få stryk med sitt lag så jag lider mest med honom. Men som jag skrev till honom efter matchen ”Det är av de stora förlusterna man utvecklas mest”.

Är sååå stolt över honom. Han är tränare i ett av lagen i landets största innebandyförening. Han är där för att de varit och sett honom, hört talas om honom och till slut kontaktade de honom och erbjöd honom ett tränarjobb. Nu jobbar han i laget på heltid.

Han lever och andas innebandy och har gjort det sen han var liten. Han har alltid älskat sporten. Inte så konstigt kanske? Han är uppvuxen i en innebandyhall då både jag och hans pappa spelat hela hans uppväxt. Jag spelade som högst i div 1. Vi satsade hårt och många gånger så var ju barnen med. Det var roligt där, där var ju alla andra kompisar också. Vi alstrade ju ett innebandylag tillsammans vi som spelade då.

Han har höga målsättningar och vill bli den yngsta tränaren i elitserien. Älskar att han har såna mål, det är det som gör honom driven. Ska bli så spännande att följa hans resa.

Nu ska jag måla. Vi hörs lite senare.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sofia
Sofia
5 years ago

Wow Nina, du slutat aldrig att överraska! Vad har du mer för ”hemligheter” ?

niinis
niinis
Reply to  Sofia
5 years ago

Haha, säkert massor. Vänta du bara!

Nästa inlägg

Smöriga bakade potatisar

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x