MÅNDAGSLISTAN

Inlägget innehåller en annonslänk för Apoteket

Morning morning!

Måndag in the house. Ja säkert i ert house också. Nu önskar jag verkligen att solen visar sig för oss snart, jag behöver det. Vi behöver det allihopa!

Äter ni D-vitamin? Om inte så GÖR DET! Gör underverk för humör och kropp. Jag får galen värk i lederna om inte jag äter D-vitamin såhär års. Det får jag förresten alltid annars också, men såhär års krävs det att jag slarvar bara lite med D-vitaminet så är värken där. Sedan känner jag av i humöret också, missade bara 1 dag och kände genast av det. Om du går runt och känner dig deppig och nere och inte äter D-vitamin så kan det vara brist som spökar.

HUR SER DIN DAG UT IDAG?

Jag vaknade kl 02! Somnade dock vid 8 igår kväll, men jag sover inte optimalt just nu. Hoppas få lite mer ordning på det sen när vernissagen är över.

Gick upp och målade kl 4 istället för att ligga och försöka somna om. En av tavlorna som börjar bli klar har du här.

Resten av dagen tillbringas på verksta’n. Nu tutar och kör jag i några dagar. Ikväll ska jag somna tidigt och ladda. Ska äta ordentligt också som jag fick tips om.

VAD VAR BÄST MED FÖRRA VECKAN?

Lördagen. Jag gav mig tillåtelse att bara slappa. Vilade och somnade på eftermiddagen, sen avslutades kvällen med middag. Perfekt dag och kväll.

VAD VAR SÄMST MED VECKAN?

Här måste jag svara PMS. Den var inte lika kraftig dock då jag tog lite extra av progesteronkrämen. Men den var ju där och kvaddade en del.

HAR DU GRÅTIT NÅGOT?

Ja, till hon den här. Satt och tittade på reprisen av ”Så mycket bättre”. Är så imponerad av den här människan. Så varm, så genuin, så stark och en riktig fighter. Då grät jag lite…. jag säger ju det. Jag är hopplös.

VECKANS RECEPT?

Vill tipsa om denna kyckling med krämig parmesansås. Den är MAGISKT god!

VECKANS TIPS?

Äter du inte D-vitamin så börja. I stort sett alla i Skandinavien tros ha brist såhär års. Igår tog jag 2 av dessa då jag hade sån ledvärk. Idag är det borta. Så funkar det för mig, vet att vi alla är olika när det gäller det såklart. Jag får i alla barnen D-vitamin också. Milo äter det här D-vitaminet.

VECKANS PLANER?

Jobba och förbereda för vernissage på torsdag. Jag vill försöka skaka fram några platser till vernissaget till mina läsare också. Skulle någon tycka att det var kul att komma tro? På torsdag är det dags. Jag är nervös, pirrig, förväntansfull och typ bajsnödig. Så känns det. Ångrar mig emellanåt men sen klappar jag mig hårt i ansiktet och säger ”Det här vill du, det här har du drömt om, kör nu!”

VECKANS FUNDERING?

Ja, inte roligare än att jag är fullt fokuserad inför min visning. Där ligger alla tankar fokuserade just nu.

VECKANS ÖNSKAN?

Styrka, kraft, energi skulle jag vilja ha. Sen önskar jag att alla håller sig friska. Sen önskar jag att ni alla får en bra vecka!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

14 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Agneta
Agneta
5 years ago

Tavlan var jättefin . Lycka till!

niinis
niinis
Reply to  Agneta
5 years ago

Tack! ❤️

Carina S
Carina S
5 years ago

Lycka till! Jag är övertygad att det kommer att gå superbra o bli toppen! Fokusera på målet o känslan hur det känns när det är gjort o hur nöjd o glad du kommer att känna dig! Kram kram

niinis
niinis
Reply to  Carina S
5 years ago

Tack för pepp! Exakt vad jag behöver höra nu. Tack för dina rader! Kram ❤️❤️

al68
al68
5 years ago

Nu beställde jag c-vitaminerna, när du skriver att det hjälper din ledvärk så måste jag testa om det hjälper mig. kram kram <3

niinis
niinis
Reply to  al68
5 years ago

Du menade D-vitaminerna va? Ja, dom är toppen för mig. Igår så ont och idag inte alls, berätta gärna hur det känns sen. Kram ❤️

al68
al68
Reply to  niinis
5 years ago

Ja, just det, lite förvirrad idag

Saga
Saga
5 years ago

Var hittar man pms-krämen???? Var kan köpa den?

niinis
niinis
Reply to  Saga
5 years ago

Det är progesteronkräm och den kan du köpa på http://www.mialundin.com.

Lotta
Lotta
5 years ago

Alltså…den tavlan❣️ Så läcker! En av de finaste jag sett på länge. Härliga färger.

niinis
niinis
Reply to  Lotta
5 years ago

Tack snälla! ❤️❤️❤️

Linda B
Linda B
5 years ago

Mot ledvärk? Aldrig hört det förut. Vad beror din värk på?

niinis
niinis
Reply to  Linda B
5 years ago

Jag hade mycket ledvärk innan jag började med D-vitamin. Mest i samband med PMS. Det är ett vanligt symptom vid PMS. Själv trodde jag att det var reumatiskt men för mig visade sig att jag hade stor D-vitaminbrist. Finns massor med info på nätet om att D-vitaminbrist kan ge muskel och ledvärk.

Carro
Carro
5 years ago

Tillägg av kalcium ger ett förbättrat upptag av D-vitamin. Jag köpte båda från Holistic och tar dem tillsammans.

Nästa inlägg

Natt

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x