Charlie ❤️

Morgonen började med gråt idag. Jag är svag mentalt just nu, men det var inte bara därför. Jag har följt en liten pojke som heter Charlie. Han drabbades för två år sedan av en extremt ovanligt form av levercancer. En på miljonen drabbas, och han var en av dem.

Han har drivit en enorm kamp mot denna skitsjukdom och hans mamma hade en insamling länge. Den insamlingen skull hjälpa Charlie att få en ny lever. Det fanns ett ställe i hela USA som kunde hjälpa honom och det skulle kosta 10 miljoner svenska kronor. Artisten Pink var en av dem som donerade, hon donerade 155 000 kr till familjen.

Dock så hann Charlie att bli för sjuk, för sjuk för att genomgå en transplantation innan det fanns tillräckligt med pengar.

Många är morgnarna som jag gått in på Charlies Instagram för att se hur han mår. Jag har ju vetat vad utgångsläget är och att läkarna sagt att det inte finns mer de kan göra.

För några dagar sedan försämrades det. Hans mamma har hållit alla följare uppdaterade på hans mående med sina egna ord. Det här inlägget gick rakt in i mitt hjärta och hade sönder en bit.

I lördags somnade han in denna vackra lilla pojke. Bilden är magisk och jag grät som ett barn. Du lilla pojke. Vackra lilla pojke som bara fick en kort tid här på jorden. Mitt hjärta gråter och detta har satt ett stort spår i mig. Jag kommer aldrig glömma dig lilla Charlie. ❤️

Jag kastas tillbaka till när vi hittade knölen på Milos ben. Tacksamheten finner inga ord över beskedet vi fick och det beskedet man vill ha. Vi fick inte ett besked som skulle slå sönder våra liv för all framtid.

Jag försöker verkligen vara tacksam varje dag för dom jag har i mitt liv. Varje dag försöker jag tyst för mig själv säga tack. Efter vi gick igenom de där hemska dagarna så har något förändrats i mig. Jag skulle säga att det är tacksamhet. Jag kan titta på mina barn idag och känna en sån enorm lycka över att de finns, att de är friska och mår bra. Jag är lycklig varje dag att Tony väljer mig och jag honom. Allt detta är det mest värdefulla i livet.

Att jaga efter något sätts i perspektiv när man skakas om lite. När man får smaka på det som inte är föregivet. När det otänkbara knackar på skiter man fullständigt i allt som egentligen är oviktigt.

Den där vännen som bara suger din energi. Den där släktingen som du kämpat med att tycka om. De där pengarna man drömmer om. Huset. Utlandsresan. Det där coola jobbet eller titeln du så länge strävat efter. Den olyckliga relationen. Att vara smal eller göra om sina hängpattar.

Allt sånt är inte ens värt en piss i Mississippi när det otänkbara knackar på. Det enda som är värt något då är relationerna med de människorna du på riktigt älskar och de som älskar dig.

Så, jag bestämde mig för att varje dag vara tacksam. Tacksam för livet. För de som finns hos mig och älskar mig för den jag är. För dem jag får älska varje dag…. DET är värt allting!

Ha en fin tisdag mina vänner! Var rädda om er. Krama på dom du älskar lite extra idag, rabbla allt du är tacksam över ikväll innan du somnar.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

11 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lisa
Lisa
5 years ago

Kloka ord, ibland behöver man påminnas❤️ Kram fina!

niinis
niinis
Reply to  Lisa
5 years ago

Kram ❤️❤️❤️

Ursula
Ursula
5 years ago

Vi lever efter det mottot. Ta vara på livet o njut av dina nära o kära. Vi förlorade vårat barn i cancer o saknaden finns alltid hos oss. Hon finns alltid med oss ❤❤

niinis
niinis
Reply to  Ursula
5 years ago

Hjärtat går sönder. ❤️❤️❤️ Kärlek till er!

Elin
Elin
5 years ago

Nu fick du mig att börja grina i väntrummet hos doktorn innan en undersökning jag bävar för. Du har så rätt i det du säger. Ta aldrig livet och dess innehåll för givet!
Man önskar ingen att behöva gå igenom det som Charlie och hans familj gått igenom.
Ska krama lite extra på mina tjejer ikväll.

niinis
niinis
Reply to  Elin
5 years ago

Fina Elin! Det kommer gå bra, tänk så. Det kommer att gå bra. ❤️❤️❤️

Ann
Ann
5 years ago

Finns det något finare än att kunna ge kärlek och gratis är det också. Jag läser din blogg varje dag och du är fantastisk. En stor kram från mig.

niinis
niinis
Reply to  Ann
5 years ago

Men oj, tack fina du för så fina ord! ❤️❤️❤️ Kram

Carro
Carro
5 years ago

Åh jösses nu forsar tårarna här också, lilla fina pojke ❤ Barn ska inte behöva gå igenom sånt Inte föräldrar heller. Ja fasen va tacksam man ska vara över livet, man får bara ett

niinis
niinis
Reply to  Carro
5 years ago

Ja, fina lilla pojke! ❤️❤️❤️ Tacksamhet är liksom det enda man kan göra…. kram

Th
Th
5 years ago

Åh,mitt hjärta går ju sönder, lilla barn..! Förstår precis vad du menar med att vara tacksam, från att gått från att vara fullt frisk till kronisk sjuk så blev tankebanorna annorlunda. Borde verkligen varit mer tacksam för mitt friska liv. Men idag är jag dock väldigt tacksam över att det finns medicin som låter mig fortsätta leva så jag får umgås med mina närmaste som jag älskar mest och tacksam att dom är friska å får må bra! Tacksam är ordet! Kraam ❤❤

Nästa inlägg

Zzzz

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x