Tavlor

Hej finisar! ❤️

Idag är dagen som jag hade siktat på att bli klar med allt. Det har nästan gått. Men bara nästan…. Nä, men jag har ingenting som känns som kris eller panik, det är väldigt skönt. Lite grejer som ska fixas innan jag kan slå på trumman och skrika klaaaaaaar med min kalkonhals!

Som alltid fixar man lite mer med tavlorna. Ibland tycker man att den är klar, sen plötsligt vill jag ändra något. Lägga till eller ta bort. Man går och tittar på tavlorna. Jag bilar säga att jag blänger snett på dem. Betraktar och ögnar igenom den kritiskt. Den här fick lite text och glitter på sig t ex.

Mina luftballonger fick guldstripes på sig.

Är också klar med den vita klänningen….

Den här är jag osäker på. Det är någonting som fattas med bakgrunden.

Nu är vi snart i Västerås. Ramar till mina tavlor ska inhandlas och lite annat viktigt.

Vi hörs lite senare!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Esma
5 years ago

Alla är fina, men klänningen och påfågeln är favoriter . Gillar detaljerna på klänningen – diskreta men mycket talande ändå ..
Bra jobbat

niinis
niinis
Reply to  Esma
5 years ago

Tack snälla! Tack för feedback. ❤️❤️❤️

Synnöve
Synnöve
5 years ago

Åh älskar ballongtavlan, gillar dom andra också skarpt. Du är så kreativ o duktigt. Vi har soltavlan på väggen i sovrummet och då vaknar man o blir glad varje dag. Lycka till med utställningen. Kram

niinis
niinis
Reply to  Synnöve
5 years ago

❤️

Nästa inlägg

Charlie ❤️

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x