Imorgon är det dags!

Gokväll!

Nu har vi varit och lämnat mina möbler och tavlor på Näsby slott. Allt är klart, vilken känsla! Vill faktiskt gråta lite, ni bara: Ska hon tjura nu igen?

Nä, men 1,5 månaders slit börjar komma till sitt slut. Längtar efter att bara göra ingenting och fixa i mitt hem. Åh herreminjee så det ser ut hemma nu. Har inte hunnit bry mig om nånting alls. Allt är ett virrvarr….har i alla fall tvättat någon tvättmaskin här och där när jag passerat tvättstugan.

Jag har fått en gigantisk finne mitt på kinden. Nästan alla fransar har lossnat….men imorgon ska jag skina som en förbaskad julkula alltså. Lycklig och glad över att dagen äntligen är här. Att jag roddare ihop det! Well well, man kanske inte ska ropa hej för tidigt….

Lyckades få hem en ny outfit till imorgon. Bästa BrudBlomman! Vill ha en basker också så det ska jag ut och köpa imorgon.

Det var så fridfullt och mysigt på slottet när vi kom dit. Lite sorl från middagsrummet och så alla tända ljus och mysiga lampor.

Vår bärhjälp ikväll var exet Magnus och lillebror Tobias. Så tacksam! Kan säga att möblerna inte är de lättaste att bära. Piuh!

Nä, nu ska jag vara lite roligare sällskap i bilen här. Hoppas ni haft en bra dag allihop.

Kram Nina

3
Subscribe
Notify of
guest

13 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Maria
Maria
5 years ago

Lycka till!!

niinis
niinis
Reply to  Maria
5 years ago

Tack fina! ❤️

Sara
Sara
5 years ago

Stort lycka till idag. Du är så duktig i det du skapar. Kram Sara

niinis
niinis
Reply to  Sara
5 years ago

Tack snälla! ❤️❤️❤️

Marie Jibbefors
Marie Jibbefors
5 years ago

Lycka till!! Hur det än går så har du jobbat hårt och skapat mycket vackra saker och du har vågat följa din dröm!! Superstarkt jobbat! Superwoman!!

Helene
Helene
5 years ago

Åh spännande, lycka till! Åh den tunikan hos Brudblomman har jag kikat på,lite dyr men så läcker!! Har du något samarbete med dem? tänkte om du kunde få en rabattkod någon gång så fler upptäcker den fina webbshoppen som har kläder med det där lilla extra?

niinis
niinis
Reply to  Helene
5 years ago

Detta är en kimono, lite längre sådär. Den var såå fin! Nä, inget samarbete, följer dom på Instagram bara och såg den här kimonon. Så kär! Jag kanske ska skriva dit och fråga…. tack för tips! ❤️

Mia
Mia
5 years ago

Lycka till idag ! Stor dag! Njut i massor!!

niinis
niinis
Reply to  Mia
5 years ago

❤️❤️❤️ Tack!

Carina S
Carina S
5 years ago

Lycka till nu!

niinis
niinis
Reply to  Carina S
5 years ago

Tack fina! ❤️❤️❤️

al68
al68
5 years ago

Lycka till idag

niinis
niinis
Reply to  al68
5 years ago

❤️

Nästa inlägg

Sminkfavoriter

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x