Vernissage på Näsby Slott

Inlägget innehåller reklam för mina egna tavlor och möbler. 

Heeeeeej!

Förlåt för min frånvaro, alltså…. jag har liksom landat och har varit så slut. Det har knappt funnits ork att klä på sig. Dessutom var det en del kvar att göra på hemsidan så jag blev tvungen att borra ned ansiktet i det i några dagar. Men nu är den ”up and running” ifall du vill gå in och kika där. HÄR hittar du den!

Alltså, vernissagen. Den blev allt jag hade kunnat drömma om. Underbart. Jag har varit så fylld av tacksamhet och lycka sedan i torsdags alltså. Lite stolt också. För att jag gjorde det.

Blev en del bilder tagna ifrån kvällen men då det var så mörkt så blev det inga bra bilder. Ska ta mig till slottet i veckan och ta bilder dagtid så man får lite mer hum om allt.

Jag var spänd men faktiskt mer förväntansfull innan alla skulle komma i torsdags. Någon frågade var mina kläder var ifrån förresten. T-shirt och basker från H&M, skor från Skorett, kimono och byxa från BrudBlomman.

Näsby slott stod så vackert upplyst och uppdukat inför vernissagen. Alla som kom tyckte att slottet var så himla mysigt. De flesta hade heller inte hört talas om Näsby slott så det var kul att få visa dom denna fina plats också.

De kör ju urmysiga afternoon tea:s och AW:s där så passa på att göra ett besök eller kanske kika på min konst och mina möbler som står utställda där fram till den 26/11. Såg på Instagram att några redan gjort ett besök i fredags, såå kul!

Den 1/12 stänger de slottet i ett par månader för en rejäl köksrenovering så passa på innan det vetja. Allt som händer med AW:s och afternoon Teas står på deras hemsida. Länk lite högre upp i inlägget.

Snittarna och personalen stod uppställda och väntade så snyggt på alla gästerna med bubblet väl kylt. Personalen var verkligen proffsig och så gullig, förhöjde verkligen känslan till max!

Det var en overklige känsla och se att allt liksom var klart. Det har varit målbilden under så lång tid och huxflux så stod man ju där.

Möblerna stod uppställda och klara. Jag blev så himla glad över att Tony fixat en powerpoint med mina målningar i ett av rummen. Det blev så effektfullt. Han arbetar ju med att sälja konferenslösningar och kan ALLT när det kommer till att ordna så det blir proffsigt och snyggt. Han gav Näsby Slott massor med beröm för att de hade top notch lösningar för konferens (FAST han inte sålt dem själv. Hahaha….)

Det blev så himla härligt när man väl fick in alla möbler på slottet. De gifte sig så otroligt vackert med slottet så det nästan kändes som om de alltid stått där, eller i varje fall skulle stå där fr o m nu. 😉 Som sagt, bilderna är katastrof. Ska ta mig dit i veckan för att fota fina tydliga bilder på varenda pinal i veckan.

Galet att de för bara några dagar sedan stod på pappas verkstadsgolv. 🙂 Det runda bordet ska vi ställa i vårt eget vardagsrum, det värsta är nog att jag typ är kär i möblerna själv och skulle helst vilja ha allt hemma.

Tavlorna passade också så himla fint inne på slottet när alla hittade sin plats. Det såg ut som om de också alltid hängt där. Underbart ju…. bättre känsla kan man ju inte få!

Äntligen fick jag träffa bästa Gert och Figaro också. Gert har varit jättesjuk, ingen nyhet då Aftonbladet skrev om det också. Blev sååå himla glad att dom kom! ♥

Några av mina bästa tjejkompisar kom också, det gjorde mig alldeles varm i hjärtat. Så tryggt att ha några där som känner mig utan och innan och som jag kan känna mig trygg med.

Sen var självklart min familj där, både min och Tonys faktiskt, också viktiga människor när man är i en sån situtation. ♥

Några av de som var där har vi här. Åza, Carola, Therese med sin lilla ursöta pojke.

Så kul att också Bobby kom förbi. Synd jag inte fick bild på alla som kom men man lär sig ju aldrig att man ju ska anlita en fotograf för sånt här. Nästa gång MÅSTE jag komma ihåg det. 🙂

Nedan följer ett litet tavelmedley……

Alla mina tavlor hittar ni HÄR!

Japp, det var det! Nu är vernissagen klar, utställningen håller som sagt på till den 26/11 så vill du åka dit och kika är du mer än välkommen. Bara fråga någon så visar dom er rätt i lokalerna. ♥ Berätta gärna om du gör ett besök, skulle vara kul och veta!

Nu ska jag upp och göra frukost till familjen. Har varit vaken sen kl 02,30. Snaaaaaaark! 😉

Vi hörs lite senare! Är så laddad för att blogga nu när det var så längesen!

Kram Nina

PS: Du hittar min konstsida på Instagram HÄR, och min Facebooksida HÄR!

0
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Åza Brennander
5 years ago

Tack för en urmysig kväll fina Nina! Att din konst kommer göra succé är givet! Stor kram Åza❤

niinis
niinis
Reply to  Åza Brennander
5 years ago

Vad snäll du är Åza! Tack finaste! ❤️❤️❤️

C
C
5 years ago

Du är så kreativ, ambitiös, målinriktad och modig. Du inspirerar till att få andra att kanske våga lite mer och tänka utanför boxen. Är så skönt med en influencer som sticker ut och gör sin egna grej. Du är bra. Heja dig!

niinis
niinis
Reply to  C
5 years ago

Men vad snällt skrivet! Tack vad snäll du är. Blir alldeles varm i magen. ❤️❤️❤️

Jenny
Jenny
5 years ago

Grattis Nina! Jättefina tavlor och bilderna är jättefina 🙂 Hälsningar Jenny

niinis
niinis
Reply to  Jenny
5 years ago

Tack snälla fina Jenny! Kram ❤️

Agneta
Agneta
5 years ago

Hej Nina,
Vill i all enkelhet ge dig lite cred från Österlen, såhär en kulen novemberdag. Vad vill jag säga? Jo att du är en fin tjej, med en oförblommerad (nytt ord som jag precis lärt mig, och som jag älskar) och genuin livsstil. Driftig som få och en skön känsla för estetik!
Mina komplimanger!

Agneta

niinis
niinis
Reply to  Agneta
5 years ago

Men fina Agneta! Då tackar jag allra ödmjukast för de vackra orden. Blir glad ända in i hjärtat! Tack! Kram ❤️

Nästa inlägg

Snart dags!

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x