MÅNDAGSLISTAN

Halloj raringar!

Blir alldeles rörd över era kommentarer i det förra inlägget. Att öppna upp och berätta om saker märker jag är uppskattat hos många av er. Att berätta om sina egenheter gör oftast att andra också vågar berätta, att man inte känner sig ensam utan är som många andra. Som att jag är högkänslig…. det fick t ex en läsare här inne att göra ett test på om hon är högkänslig och det ledde till att hon nu fått svar på många frågetecken i sitt liv.

Det är då som mitt bloggande också får en betydelse för andra och det gör mig glad. Jag blir glad om jag kunnat hjälpa någon. Glad om jag fått någon att inte känna sig ensam utan att man faktiskt har någon därute som är likadan. Det hjälper mig också när ni berättar om era upplevelser och händelser i livet. Det är alltid skönt och veta att man är fler.

Kickar igång denna Måndag med en måndagslista som vanligt!

Hur ser din dag ut idag?

Idag är jag på pappas kontor/verkstad och jobbar, har såklart massor att komma ifatt med efter ett par hektiska månader. Har också ett par möbler kvar att slutföra som jag sparat och som vi ska ha hemma. Så är det, vissa saker blir man för kär i. 🙂

Nu ska jag i alla fall jobba ifatt lite så man får ro i magen. Sitter också och letar efter bra glas som jag ska beställa, vinglas. Jag ska göra lite handmålade glas med min konst. Det ser jag sååå fram emot, snacka om perfekt julpyssel tänker jag. 🙂

Ser så trött ut fortfarande, sov dock en riktigt bra natt så jag känner att jag så smått börjar återhämta mig igen. Men det brukar ta lite tid, det tar nog ett par veckor innan man är helt på banan. Lagom till advent och julpyssel. 😉

Vad var bäst med förra veckan?

Helt klart mitt vernissage. Glad och lycklig fortfarande!

Älskade slottet också, jag MÅSTE bara ha haft ett liv innan där jag bott på slott. Känns alltid så hemma på något sätt. En sjuk känsla men såå verklig på något sätt. 🙂

Vad var sämst med veckan?

Det måste vara stressen, den har ju legat som ett täcke över mig ett tag nu…

Har du gråtit något?

Ja, massor. Haha…. både av lycka och av utmattning. 🙂

Veckans recept?

Saffranskaka med lingon, den här tycker jag verkligen du ska testa att baka till advent.

Veckans planer?

Denna veckan är planen att få ordning hemma. Ikväll ska vi få hem ett bord som jag gjort i ordning så det ska hämtas. Sedan handlar det fortfarande om att ta det lugnt, återhämtning och att komma ned i varv.

Veckans fundering?

Ja det får nog bli att jag funderar en del på nya produkter såklart. Glasen är nästa produkt att ta in i webshop t ex. Mina tankar är ju väldigt mycket vid konsten nu av förklarliga skäl.

Veckans tips?

Ljushållare // Lampa // // Ljusslinga i glas // Doftljus // Stjärnlampa

Apropå ljus och julpyssel, har ni börjat pyntat ännu? Jag är sååå sugen! 🙂 Men, jag ska inte börja riktigt än. Men jag kom på en bra strategi, man inreder med ljusslingor, ljus och fina lampor så kan det ju vara kvar tills våren är här igen. Det lilla kollaget här ovan är fina produkter från Campadre och en del är nedsatta med nästan 80%. Stjärnlampan bara älskar jag, en perfekt detalj hemma som är lite jul men ändå inte. Gillade också den lilla söta glaskupan med ljusslingan i. Så effektfullt och mysigt. Den svarta lampan är dösnygg!!!

Veckans önskan?

Att jag ska få en skön återhämtning, komma igång med träningen (fifan jag missade IW inlägget i förra veckan så vi har massor att ta igen där) och sen önskar jag att få träffa mina stora barn mer. Känns som vi ses i dörren ibland och inget mer. Känner att hela mitt väsen saknar dom så.

Hörni, vi hörs lite senare! Ska åka och hämta Milo från skolan nu, sen ska jag hem och koka korvsoppa. Jag blev sååå sugen på det igen. En riktig gammal finsk rätt som jag är uppvuxen med. Sååå gott!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Katarina
Katarina
5 years ago

Sålde du nåt på vernissagen? Du har inte skrivit om det så därför frågar jag.

niinis
niinis
Reply to  Katarina
5 years ago

Ingenting ännu, men några intresserade som ska åka och titta igen.

Th
Th
5 years ago

Nina,du är så klok. Du vet verkligen hur man sätter ord på känslor, typ varenda gång du skriver om hsp,stress, oro m.m så känns det som du träffar rätt i hjärtat på mig, precis det du skriver känner jag inom mej lixom! Tack för det! Å nu till något helt annat, nämligen JULPYNTA, åååh vad jag längtar, är en riktig julnörd,ända ut i fingerspetsarna!! Men jag börjar inte än, tidigast i mitten av nästa vecka..men jag spricker nästan nu..haha kram Therese ❤❤

Nästa inlägg

Nyttig kanelbullelimpa

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x