Julklappstips

Jag och Milo äääälskar fodralen från Ideal of Sweden. Vi har det bägge två. Jag köpte nytt i somras, glad att jag har dom här skydden alltså. Min telefon har dragit i backen ett antal gånger och de har räddat min telefon från att spricka.

Jag blir alldeles glad av dessa fodral, snacka om en färgklick där i väskan.

Här har ni mitt skydd som jag har nu. Just det här skyddet hittar du HÄR.

Finns ju laddkabel som ser likadan ut också, hur fint?

OCH en powerbank!

Nu har också Janni Olsson Delér släppt en egen kollektion med Ideal Of Sweden. Janni är superinstsgrammare med 1,4 miljoner följare. Hela kollektionen hittar ni HÄR.

Riktigt bra tips på julklapp tycker jag. Tror att de har presentkort också ifall man inte vet vad den man köper till vill ha för motiv. Känns som detta är ett bra tips på present vare sig man är liten, tonåring, medelålders eller panchis. Finns något för alla!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

DIY – Marmorbricka

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x