Hon ramlade ned

Hej på er!

På väg i bilen här och tänkte skriva till dig. Idag kom en ny ljusstake/adventsstake som jag beställt. Alltså ljusstaken blev så fiiiin där i fönstret så den ska få stå kvar nu. Kommer grannarna kasta ägg på vårt hus nu undrar man ju? En del kan ju bli nästintill hätska av folk som börjar pynta för tidigt så man vet ju aldrig.

Vet ni vad den här damen gjort då? Hon klarade konsttycket att trilla ned från trappräcket högst upp ifrån loftet.

Låg vaken i sängen och kollade en serie i luren och hörde hur hennes klor rispade hårt mot räcket och sen sa det dunk nere på parketten. Mitt hjärta for upp i halsgropen, har ju fasat lite för att hon ska trilla ned därifrån.

Tjoff sa det så for hon in under våra sängar. Jag lockade på henne och efter en stund kom hon upp bredvid mig. Ingen fara på taket med henne. Hon var helt ok. Men jäklar vad rädd jag blev alltså!

Skönt att katter har 9 liv säger jag!

Hepp, nu är vi framme här. Vi hörs senare.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

After eight tryfflar

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x