Är du rädd för att vara överklädd?

Inlägget innehåller annonslänkar för Cellbes, Gina Tricot och Nak-d.

Har ni blivit bjudna på något julbord eller någon julfest än? Decembermånad brukar ju vara fullspäckad av fester, mingel, AW:s och avslutningar.

Ni är några som brukar fråga efter lite outfitstips och här har jag några som jag satt ihop. Jag har blivit bättre på att ta på mig klänning faktiskt. Förr, för några år sen så fanns det inte på kartan, det kändes helt galet att jag skulle bära klänning.

Nu blir jag mer och mer åt det hållet faktiskt. Sen har jag slutat med att ”spara” på kläder. Ni vet när man tänker att den där klänningen ska jag inte använda förrän det är en riktigt stor fest. Sånt har jag slutat med. Jag smackar på mig det finaste jag har ibland, med risk för att vara överklädd, men vem fasen bryr sig? Det är ju inte så att det kommer stå ”Var alltid överklädd” på din gravsten.

Jag har blivit lite så med vardagskläderna också. Ibland kanske något är lite för fint för att ta på sig en vanlig tråkig tisdag men då tar jag på mig det ändå. Så sällan som en annan egentligen går på fest så blir ju kläderna oanvända annars.

Det är mitt hetaste tips till julkalasen och minglen! Kör FINFREDAG rätt in i kaklet. Ingenting är för fint. Jo, kanske om du kommer i bröllopsklänning eller en balklänning men allt annat – kööööör. Bara att smacka på!

Örhängen

Ursnygg klänning! Älskar det genomskinliga partiet vid bröstet och ärmarna gör hela klänningen lite festligare.

Klänning // Örhängen // Skor // Väska

Vinröda klänningen är verkligen så snygg. Vinrött är såååå hett denna vinter och håller du inte med om att det är såå snyggt!?

Jag minns mina vinröda manchesterbyxor när jag var liten och inte trodde jag de skulle komma tillbaka igen.

Halsband // Klänning // Fuskpäls // Skor

Soooo sexy! Älskar verkligen den här klänningen. Den är sååå snygg. Tycker man att den är för u-ringad så kan man köpa en sån body att ha under.

1) HÄR // 2 HÄR // 3 HÄR // 4 HÄR

Men jaaaa, ge mig en jultröja. Jag MÅSTE köpa en. Jag tror att i år kommer jultröja vara större än någonsin. ALLA snackar jultröja och då måste man ju bara ha en! Blir ju glad i hela magen av att bara se den!

Nu hämta Milo frän skolan, vi hörs sen!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Kladdkaka med saffran och vit chokladfudge

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x