Black Friday erbjudanden

Idag har man möjlighet att fynda om man vill. Jag tycker det är perfekt att fynda idag om man t ex laddat för någon speciell julklapp t ex. Tänkte ge dig några tips på var du kan fynda lite extra just idag….

Jag har tagit bort min nagelförlängning då jag ju jobbar mycket med händerna. Därför tänkte jag att jag skulle få skjuts på mina egna naglar nu så att de får bli starka i sig själva. Nu när jag målar naglarna så använder jag ett underlack som ska göra naglarna starkare och ge dom bättre struktur. Sedan kör jag ett lack från Essie 2 ggr uppepå det, sen avslutar jag med världens bästa grej. Droppar som man droppar på nagellacket så det torkar på nolltid. Bästa för en sån som mig som aldrig har tålamod att vänta på att lacket torkar! Just nu är det 25% rabatt på allt på Bangerhead!

Bästa julkappen! Ett par schyssta solisar från Chimi Eyewear! Dom har upp till 50% rabatt i sin butik idag, HÄR hittar du till alla glasögon!

Jag har precis börjat använda en roller från swiss clinic och deras återuppbyggande serum. Detta kör jag på min mage och ska se om det kanske kan få lite ordning på slapp hud och bristningar. Är så spänd, det känns jäkligt bra hittills men jag kommer såklart hålla er uppdaterade angående detta! Harläst att många är så nöjda med just den här rollern och tycker att det ger stor effekt, ska bli spännande att se om det funkar? Idag har dom 40% rabatt på precis allt i sin butik, du hittar dit HÄR. 

Lite dålig bild på mitt nya set från Stronger. Älskar dessa med flamingosen på. Känns faktiskt så mycket roligare när man har fina träningskläder. Har t.o.m stått på löpbandet redan 2 ggr denna veckan, det ni IW-tjejer! Du hittar alla tights HÄR, du hittar alla sport-bh:ar HÄR.  Stronger har 25-50% rabatt på utvalda produkter just nu!

Det jättehöga adventsstaken hittar du i rött HÄR. 200 kr rabatt på den just nu!

Klickar du dig in HÄR så får du ALLA erbjudanden som ligger just nu!

Det var lite rabatter det! Nu måste jag åka, vi hörs lite senare!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Tjuvstartat

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x