Kylig morgon

Godmorgon! ❤️

Det är Söndag och jag har tomteverkstad. Målar glas på löpande band, ska testa att fika med dom idag och se hur det ser ut? Ska bli kul att duka finmiddag med sina egna glas nästa gång.

Jag har gjort några posters också, ni som följt mig länge vet ju att jag gjorde såna förut. Många som mejlat och frågat efter dom sen jag slutade så jag tänkte jag skulle göra några nu till jul. Lite annorlunda nu dock. Jaja, ni får se sen.

Här är det vinterkänsla när man tittar ut genom dörren. Frost på alla grenar och kvistar, kylan känns faktiskt riktigt bitande fast det bara står typ minus 8. Tror att jag och Tony ska klä på oss ordentligt nu och ge oss ut på en promenad, ska bli uppfriskande! Så jädrans gött när man kliver in sen och få äta gofrulle och dricka varmt te.

Senare åker vi till Näsby Slott, det är dags att hämta hem möbler och tavlor igen. Undra just hur min mans rygg kommer må sen? Det har varit kul att göra den här utställningen, riktigt kul. Min första också så nu har man samlat på sig massa erfarenhet och vet hur sånt här funkar. Man är ju en riktig rookie alltså. Men jag kastade mig ut och gjorde det, stolt och glad faktiskt. Mycket jobb blev det, mycket jobb med sig själv och sitt självförtroende också. Man har gått igenom en hel del mentalt när man gjort en sån här grej. Är man världens mest känsligaste människa så är det ju extra tufft såklart. Men, nu är det gjort.

Näsby Slott har varit fantastiska. All personal med slottschefen i spetsen som gjort så allt gått så smidigt till. Jag mejlade ju Annette som hotellchefen heter mitt i allt och hade tappat självförtroendet och nästan började ångra mig, ångra att jag skulle ha utställning. Snabbt fick jag mejl tillbaka med massor av pepp och fina ord. Jag behövde det så innerligt just då. När man är rädd och undrar vad tusan man håller på med så är det skönt med någon som klappar en på kinden och säger att man bara ska fortsätta och att allt kommer bli kanon.

Ska bli härligt att komma dit igen idag. Atmosfären på slottet där är nästan som att komma hem. Hemtrevligt, varmt, gemytligt, mysigt och fyllt av trevliga människor.

Nä, nu ska jag väcka Tony så ska vi ge oss ut i kylan här. Längtar redan till den där rykande koppen med te efter promenaden.

Ha en mysig söndag nu så hörs vi sen!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Pinchos och målade glas

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x