Vackert

Gokväll!

I soffan, så skönt att ligga här med katten på magen och skönaste morgonrocken på. Nu har vi varit iväg och flängt hela dagen.

Började med en iskall men riktigt skön promenad. Alltså hur vackert är det i naturen med frosten? Otroligt, kan känna att man bara vill ställa sig och titta.

Det var skönt och komma hem med sina iskalla skinkor och få äta frulle med varmt grönt mango te.

Efter morgonfix hemma så for vi iväg mot Näsby Slott. Det gick inte fort med släpkärran i bak. Men jag som äääälskar att åka bil kan ju bara älska när jag vet att det blir någon timma att bara sitta och fisa i en bil.

Vi sladdade förbi Barkarby då vi hade lite ärenden där. Som ni ser är det lite svårt att få normala bilder på Milo för tillfället.

Blev en sväng förbi Pizza Hut. Tipsar om deras glutenfria pizza, den är sååå god! Kan erkänna dock att jag satt och sneglade på Milos panpizza och hade nästan kunnat offra lite magont för att smälla i mig den. Fifasen så god den såg ut! (Milos min, hahaha).

Slottet var så harmoniskt igen när vi kom. Det fanns några afternoon tea:are kvar men de flesta hade gått. Båda sittningarna var visst fulla.

Idag fick jag äntligen se målningen som konstnären Zorn gjort i taket på Näsby Slott. Så fin är den och det kändes stort att stå där och titta på den. På nedre våningen har Bruno Liljefors målat en målning på ena väggen. Så coolt!

Nu är möblerna hämtade och tavlorna med. Ska hänga lite tavlor här hemma, har faktiskt saknat dem. Nu har också Milo fått en av byråerna i sitt rum. Blev riktigt coolt i hans killrum.

Nä, nu är jag så trött så jag gäspar käkarna ur led. Tony är laddad för fotpill ser jag….. hahahaha….

Ha en fin kväll.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Pulled Chicken JULMUST

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x