4 tips för bra hud

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för NordicFeel

Höst och vinter brukar göra skit med huden, i alla fall för mig. Nu har jag det bästa produkterna man kan tänka sig. I vanliga fall så skulle min hud ha reagerat med lite torra små fnöskeflarn i ansiktet, vara stram och glåmig. Usch för sån hud säger jag. Makeup sitter inte fint och man känner sig allt annat än fräsch. Det är dessa torra små flarn som gör att man ser både glåmig och sliten ut. Huden blir rynkigare och linjerna syns liksom mer.

Inte för att det nu skulle vara hela världen, rynkor och linjer kan man inte springa ifrån i min ålder. (Jo på bild såklart, med mer ljussättning t ex ). Men i annat fall så är det svårt, dock så kan man råda bot på torr och fnöskig hy som faktiskt föråldrar ännu mer och jag har verkligen (ifrån hjärtat) hittat de absolut bästa produkterna och bästa knepen för det.

Här är mina knep!

1) Skrubba huden med en ansiktsskrubb minst 1 gång i veckan. Är det som nu så kör jag 2 ggr per vecka. Jag använder en superbra och skonsam skrubb från Dermalogica. Den är risbaserad och aktiveras av vatten. Skrubb tar bort torra hudflagor, alla döda hudceller och gör ren huden för att ny ska kunna komma fram. Lite som att slipa bort skavanker.

Dermalogicas produkter är lite dyrare, men jag tycker att de är det absolut bästa på marknaden!

Just nu finns ett paket med fuktkräm (samma som jag använder, tvättgel (samma som jag använder) och den här skrubben till rabatterat pris, skin care trio HÄR.

2) Använd fuktgivande ansiktsmask minst 1 gång per vecka. Detta brukar jag försöka göra i samband med att jag skrubbar ansiktet.

Antingen så använder jag en sån fruktsmak som man lägger på ansiktet, det är en anatomisk mask som är hur smidig och enkel som helst. Den här från Anatomicals är härlig.

Eller så kör jag den här som heter 3) Är supernoga med både tvätt och fukt morgon och kväll. Märker direkt om jag somnat med smink på kvällen t ex. Då har jag direkt som torra små flikar i hela och så ser jag 100 ggr rynkigare ut. Är jag duktig och sköter mig morgon och kväll är det inga problem, jag använder Dermalogicas special cleansing gel.

Den beter sig som en tvål men är allt annat är en uttorkande tvål. Den lämnar huden uppfräschad och len, alla kvisslor på hakan försvann på bara några dagars användning. Den är superdryg, min tvätt köpte jag i våras och inte ens hälften är använd ännu. Tips tips!

Min fuktkombo är denna. skin hydrating booster. Det är alltså en fuktkräm och en fuktbooster, min rutin är att jag trycker ut lite kräm i handen, sen blandar jag i några droppar booster i det. Sedan smörjer jag hela ansiktet med det.

Helt underbara produkter som jag varmt rekommenderar. Boostern är verkligen en fuktexplosion. Huden slätas ut, återfår lyster och fina linjer minimeras. Innehåller fuktgivande hyaluronsyra och närande algextrakt som hjälper till att återställa funktbalansen.

Det finns ett set med både tvätten, fuktkrämen och boostern i samma till rabatterat pris! Skin Care Trio och du hittar den HÄR.

4) Ge huden lite swooooosch! Åh jag har en favoritprodukt från Kerstin Florian som jag verkligen avgudar!

Jag fick testa den här produkten för första fången för flera flera år sedan. Föll som en fura och har sen dess älskat den. huden och gör den fräsch.

Mitt bästa knep är att alltid dra på några swoosch när man sminkat sig, jag har den i väskan under dagen och brukar spraya på under dagen också. Den är perfekt att använda som ansiktsvatten direkt efter tvätt också. Dessutom doftar den magiskt.

Just nu har NordicFeel 20% på alla sina produkter så in och fynda till dig själv eller någon annan.

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sarah
Sarah
5 years ago

Snälla, snälla Nina, ge oss några foundation tips också. Det är en djungel och jag har så svårt att hitta den optimala. Torr och lite känslig hud och tycker alltid det blir antigen en för mörk eller för ljus nyans.
Kram och tack för världens bästa blogg. Du får aldrig sluta, lova!

niinis
niinis
Reply to  Sarah
5 years ago

Haha! Sötis, tack för dina fina ord!

Ska absolut skriva ett inlägg om det. Det är många som känner som du. Har lite bra tips som är bra att tänka på.

Kram på dig! ❤️

Maria
Maria
5 years ago

Tack för tipsen Nina, använder själv Dermalogica, helt underbara produkter speciellt för känslig och torr hy. De är lite dyra men är jätte dryga, har haft min Special gel cleansing över ett halvår och det är fortfarande kvar. Älskar produkterna. Kram

Nästa inlägg

Creme brulée

© Niiinis Kitchenlife
Powered by ProAd
Follow
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x