MÅNDAGLISTAN

Dags för MÅNDAGSLISTAN!

Jag gillar att skriva den då jag får sammanfatta min vecka som gått litegrann. Det kallas visst reflektion. Reflektion betyder egentligen tänka igenom. Att reflektera över saker som hänt eller saker man upplevt gör gott det.

Att ha tid för reflektion är viktigt. Till för bara några år sedan så gjorde det aldrig. Körde bara framåt och oroade mig, typ så. Nu kan jag reflektera över de enklaste händelserna. Det utvecklar en. Sen ska man inte hänga i dået för mycket men jag tror det är viktigt att tänka hur allt blev. Jag brukar ha 5 frågor till mig själv. Hur det upplevdes av mig, gav det mig något, borde jag göra annorlunda nästa gång och är det något jag ska göra igen?

Som min utställning, där är det riktigt bra att reflektera. Att reflektera över relationer är också viktigt. Både kompis och kärleksrelationer. Det är så man är snäll mot sig själv och sin själ. Well well, sorry för att jag svävar ut….

Dags för MÅNDAGSLISTAN!

Hur ser din dag ut idag?

Jag ska jobba, har redan hunnit jobba i några timmar. Sen ska jag fixa hemma. Jag ska stuva om lite byråer och fixa i Milos och vårt rum. Har rensat en massa kläder och ska åka med dom till en kompis nu så hon får kika om hon vill ha något av det. Milos garderob ska också rensas och det får kusin Neo ärva. Så bra när man har någon som man kan ge kläder till så de kommer till användning då de inte är nå fel på dem.

Vad var bäst med förra veckan?

Här måste jag gå tillbaka och kika vad jag gjort egentligen? Ok, så jädra bra att ha en blogg ibland som man kan gå tillbaka och se vad det är man pysslat med egentligen. Jag som har norra Europas sämsta minne. Det måste bli bår supermysiga middag på Pinchos i fredags med Maria och Noel. Sen blev det häng hemma hos Maria till sena kvällen. Så mysigt!

Vad var sämst med förra veckan?

Min sömn utan några som helst tvivel. Den var katastrofal verkligen. Vet inte om det var fullmånen eller den härliga PMS: en som började göra sig påmind.

Har du gråtit något?

Yes! I lördags. Tyst för mig själv. Jag var övertrött och för sliten så kropp och själ blev ledsen. Ibland är jag så trött på att känna så mycket, men frågan är om jag skulle vilja ändra det? Att känna medium om allt, när allt går som på en jämn lina. Skulle jag vilja det? Vet faktiskt inte, att känna mycket och brett gör ju att jag har ett rikt känsloliv. Jag älskar och gläds ju faktiskt lika hårt som tvärtom, vill jag vara utan det. Tror inte det faktiskt!

Veckans recept?

Det måste bli mina recept för det perfekta glöggminglet, dem hittar du HÄR!

Veckans tips?

Helt klart jackor! Jag hade på mig min nya dunjacka i helgen som du kanske såg.

Just den här jackan hittar du HÄR.

Älskar den här dunjackan från Everest! Lång så den går ned över rumpan, varm med 70% dun och 30% fjädrar. Den har också såna schyssta muddar vid ärmsluten som man stoppar in tummen i. Tycker fejkpälsen på luvan är sååå fin. Fejkpälsar brukar inte vara så fina tycker jag!

Jacka 1 HÄR // Jacka 2 HÄR // Jacka 3 HÄR // Jacka 4 HÄR

Här är några fler jackor som jag tyckte var jättefina! Just idag är det CyberMonday på Stadium och de har 25% på ALLT i Webshop! Du hittar deras webshop HÄR!

Veckans planer?

På torsdag är jag bjuden på Tyrols julbord, vi ska få testa och se vad vi tycker, ska bli spännande. På lördag fyller min fina mamma år. Fredag är en stor dag, då har jag och Tony varit tillsammans i 15 år. F E M T O N! Hur är det ens möjligt? Hur har tiden gått så fort? Jag fattar inte, vad hände? Det måste vi ju fira på något sätt också. Vi har bara inte bestämt hur ännu…. vi får se?

Veckans fundering?

Mina glas. Har en hel del inspiration men hinner inte riktigt med som jag vill. Har gjort ett gäng nu men varje tar ju sin lilla tid att göra. De ska målas i olika omgångar, sen ska det brännas också. Där ligger mycket av mina funderingar! Idag ska jag fota dem vid dukat bord.

Veckans önskan?

Lite fokus. Det önskar jag. Den brukar vara ”gone with the wind” när jag har PMS. Har så svårt att fokusera när jag är i det tillståndet så det önskar jag mig massor av.

Nu ska jag jobba vidare! Vi hörs lite senare!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna Stina Silfverberg
Anna Stina Silfverberg
5 years ago

Hej o Tack för en Superblogg som jag läser fler gånger om dagen
Vad det gäller sömnen har vi / tror jag / samma problem somnar tidigt o vaknar efter några timmar så jobbigt
nu är ja pensionär så det spelar kanske inte så stor roll med få timmars sömn
Kram Anna Stina o hälsa din mamma

niinis
niinis
Reply to  Anna Stina Silfverberg
5 years ago

Men tack snälla! Vad glad jag blir. Skönt att vara pensionär. Det ser jag också fram emot. Kram och tack, ska hälsa mamma!

Malin
Malin
5 years ago

Åh dina glas är så underbart fina☺️Ska du börja sälja dem är tänkt?Perfekt present ju!Älskar o kika in här,du gör min dag❤️
Kram

niinis
niinis
Reply to  Malin
5 years ago

Ja dom kommer snart att finnas i webshop. Ska ha ett litet erbjudande när de kommer in där så håll utkik.

Tack för så fina ord. Blir så glad i hela hjärtat! Kram ❤️❤️❤️

Elisabeth Hedenberg
Elisabeth Hedenberg
5 years ago

Ååå vilka fina glas☺har du tänkt sälja,skulle gärna vilja köpa.Å Tack för en härlig blogg Nina.Mvh Bettan

Nästa inlägg

Tjusningen med att handla

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x