Lyxig julklapp

Inlägget skrivet i samarbete med Oral-B

Nu ska du få ett kanontips på julklapp! Vid första anblicken av den här tandborsten blev jag kär, jag menar…en kopparfärgad front är ju sååå snyggt. Sedan är detta ”Super flöösch de luxe” när det kommer till de tekniska egenskaperna, Oral-B Rose gold…..nu har ni verkligen lyckats!

Jag gick igång med alla mina 16 cylindrar när det kom till det här ”rymdskeppet” till tandborste. Främst är det 3 saker.

Fodralet! Kan vi prata om fodralet?!

Alltså, huuuuuuur snyggt? Jag dånar av alltså. I detta fodral hittar man sen själva Oral-B Rose Gold.

Inte blir det sämre av att den kör en liten tjottablängare med ljusen på handtaget varje gång man sätter den på laddning i den lilla dosan och varje gång man tar loss den. Den skriker lyx och modernt tycker jag.

Som om inte det vore nog så kan du ladda din mobil i den samtidigt då det sitter en usb anslutning i botten på fodralet. Du har alltså tandborste och laddare till mobilen i ett.

Ok, och här tror man kanske att det tar slut på finesser…. eeh nope! Det bara fortsätter!

Det finns Bluetooth i den också vilket gör att du kan ladda hem en app från Oral-B som kollar hur du borstar dina tänder. JAJEMENSAN! I morse borstade jag såhär….. japp, jag slarvade som ni ser. Fick bakläxa på tänderna till höger i underkäken. Detta är såå bra för mig för jag tror att jag ibland har lite bråttom vid tandborstningen.

Dessutom finns det en finess som skyddar tandköttet. Den varnar mig genom att lysa rött när man borstar för hårt, samtidigt som borsten automatiskt saktar ned sin hastighet för att inte skada mina tänder och tandkött.

Så hur vet den allt detta då kanske du undrar? Jo det ska du få veta….

I den här fantastiska hållaren som man enkelt suger fast på kaklet i badrummet fäster du din mobiltelefon. Sedan startar du appen och så får du placera ansiktet korrekt i skärmen och så är bara till att sätta igång och borsta. När du är klar så berättar den hur Du klarade dig! Detta gör den genom Rose Gold Position Detection Teknologin som med hjälp av mobiltelefonens kamera läser av vilka områden i munnen du har borstat. Detta gör att du inte missar något område i munnen. 

Kan säga att jag helt och hållet förändrat mitt sätt att borsta tänderna sedan den här tandborsten kom in i mitt liv.

Annat lyx då? Du kan välja i vilken färg du vill att den ska lysa. Bara en sån sak! Min kommer nog alltid få lysa i rooooosa. Snacka om att vara en smart men också en snygg tandborste!

Borsthuvudena då? Det finns 4 olika. Jag fastnade lite extra för det som har en speciell poleringskopp som gör tänderna vitare.

Jag har testat alla borsthuvuden och kan bara säga att jag aldrig känt mig så ren i munnen. Det är verkligen en sån otrolig skillnad. Tänderna är blir så sjukt blanka och lena på något sätt, munnen känns som den genomgått en flösch de luxe biltvätt med extra allt. Wow säger jag bara!

Sen måste jag också visa det som heter Fun Zone. Milos tandborstning har aldrig varit enklare. I appen så slår man över till det som heter Fun Zone och där kan han borsta sina tänder medan han förvandlas till olika djur under tiden.

Där samlar han poäng för varje borstning och så indikerar appen var han behöver borsta. Tandborstningen har verkligen blivit en helt annan grej i vår familj nu och Milos första kommentar efter första gången han borstar med den var: ”Wooooow – vad lena mina tänder blev”.

Appen säkerställer att man borstar minst 2 minuter som är rekommenderat av tandläkare. Jag borstar runt 3 minuter nu faktiskt för att få den där appen att bli helt nöjd…. haha!

Du kan beställa din egna Oral-B Rose gold @niiiniskitchenlife (<länk)

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Mammor & pappor

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x