Godmorgon från soffan

Godmorgon raringar! ❤️

Hoppas att ni sovit gott. Jag har sovit ok. Milo var upp mitt i natten och härjade, tror att det var mer eller mindre i sömnen det där. Han somnade om i alla fall.

Han hade ett toppenkalas (enligt honom, oss också såklart) igår. Har lite bilder ifrån allt som jag tänkte visa senare.

I morse skjutsade jag ”mellan” till jobbet. Hans bil var visst inte besiktigad, tid är bokad imorgon så då löste sig det också. Det var EB magisk vy på fälten.

Här är det lite mys på morgonen. Jag är sliten som fasen känner jag. Lite smuliga bord efter gårdagens kalas men orkade inte hålla på igår när de sista åkte. Har lite julpynt här och var som jag tycker är så fina. Lite grankvistar i en vas gör mycket. De små glasflaskorna med ljusen med små grankvistar i är också fint!

Fick en kommentar med önskemål. Jag blir glad när ni skriver vad ni önskar läsa om här. Det är bara roligt och underlättar ju att skriva den här bloggen. Så Mattis, jag lyssnade direkt på ditt önskemål.

Här lite bilder från min frukost idag. Älskar mitt morgonkaffe (koffeinfritt) med havremjölk. Det finns koffeinfria kapslar också som jag brukar köpa.

Frukost denna morgon blev turkisk Yoggi med solrosfrön och kokos. Känner mig som en reptil utan mina fransar (

Nu blir det jobb härifrån soffan. Har myskläder och olika strumpor på mig. Vem bryr sig? Jag har slutat leta efter strumpor som passar. Vi lyckas aldrig att få ordning på det där i den här familjen. Jag ger upp faktiskt. Nu får det bli såhär….. Har du något bra tips så ge mig det, det skulle vara mer än välkommet.

Ja, har du önskemål om ämnen är du mer än välkommen med dom såklart.

Nu ska jag jobba vidare här i soffan. Vi hörs av lite senare!

Kram Nina

2
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Therese
Therese
5 years ago

Jag har då bara svarta strumpor

niinis
niinis
Reply to  Therese
5 years ago

Ja vi försöker inhandla det vi med, men ändå blir det såhär!

Johanna
Johanna
5 years ago

Strumpklämmor! Man sätter ihop strumporna med klämman innan de läggs i tvättkorgen. Tvättas sedan och hängs upp med klämman som har en liten krok. Alla i familjen har varsin färg. Tror modellen heter ”supi”
Bästa ever! Vägrar tvätta familjens strumpor om de inte har parat ihop med klämmor och de ”lyder”

Minna
5 years ago

Jag har höet något om att vissa tydligen tvättar dem ihopsatta, så som man lägger de i lådan sen, men att de hänger dem separat bredvid varann. Dock ej provat!

Nästa inlägg

Milo 10 år

© Niiinis Kitchenlife
Powered by ProAd
Follow
4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x