HJÄLP MIG!

Det kom ett mejl, jag tänkte att du skulle få läsa det i sin helhet. Detta är Oscars pappa Göran som skriver till mig. Hans mejl gick rakt in i mitt hjärta och vi som precis genomgick det här med Milos ben kan inte ens fantisera vad de fått genomlida. Oscars pappa och mamma fick inga bra besked. Jag låter Oscars pappa berätta själv:

”Jag förstår att du som omtyckt och en duktig Influencer får många förfrågningar om att hjälpa andra. Jag har full respekt för att du har annat att skriva om som också generar pengar eftersom bloggen är din inkomst. Jag vill ändå försöka nå dig genom att berätta min son Oscars historia.

Livet vändes upp och ner och blev en fullständig mardröm. Vi fick beskedet att vår Oscar hade ungefär 9 månader kvar att leva. Vår son,13 år, diagnostiserades den 15 december 2017, på Barnsjukhuset i Lund, med en aggressiv snabbväxande hjärntumör DIPG (DIPG – Diffust Pons Gliom) som bara drabbar en handfull barn i Sverige om året. Det finns inte några behandlingsmetoder i Sverige eller Europa. För att rädda Oscar sökte vi med ljus och lykta efter behandlingar runt om i världen. Vi fann den, men i México. Under 10 månader har han behandlats framgångsrikt med erkända medicinska metoder och godkända preparat.

Problemet är att vi behöver hjälp med att uppmärksamma Oscars situation för att kunna driva den donationskampanj vi har till förmån för hans behandlingar som kostar oss ca 150 000 kr var 3:e vecka, och är en enorm summa för vilken familj som helst. Oscars liv handlar alltså om pengar, och det ska inget barns liv värderas i. Tyvärr har vi inga ekonomiska stöd från de svenska myndigheterna, utan Oscars liv hänger på vår envishet och engagemang.

Därför vill jag ställa en fråga till dig: Skulle du kunna tänka dig att visa din empatiska och godhjärtade sida genom att uppmärksamma Oscars sjukdom och resa i någon av dina medier så att vi kan samla in pengar till fortsatta behandlingar för Oscars tillfrisknande?

Oscar är fortfarande sjuk och behöver så mycket mer hjälp. Vår familj är otroligt tacksamma för all hjälp vi kan få med att uppmärksamma Oscar så vi kan fortsätta att behandla honom. Jag har full respekt om du inte har möjlighet att hjälpa, men jag gör allt i min värld för min sons skull.

Tack för att du läst mitt mail.

Pappa Göran.

Det här är Oscar innan han fick sin diagnos. En glad och pigg 13 årig pojke.

Det här är Oscar idag. En 14 årig pojke vars vardag omkullkastats och handlar om en kamp mot en hemsk sjukdom. 

Självklart pappa Göran ska jag dela vidare angående er donation. Jag hoppas att alla som har möjlighet att donera gör det. Litet som stort. Många bäckar små heter det och varje belopp är välkommet. Jag kommer att ha en auktion på en av mina tavlor och alla pengar kommer oavkortat att gå till Oscar och hans insamling!

Det finns massor med mer information att läsa på Oscars egen sida som du hittar HÄR.

Det finns också en Facebooksida där man kan läsa om allt som anordnats för Oscar. Människor är verkligen så fina och går samman för att hjälpa så mycket de bara kan. Den hittar du HÄR.

Oscars pappa Göran har en Facebooksida där alla inlägg är offentliga, den hittar du HÄR. 

Själva donationssidan kan du hitta HÄR. Du kan swischa till Göran Sajland på nummer: +46 706 26 54 78. 

Pappa Göran, som jag håller mina tummar för att ni får fortsätta era behandlingar och att Oscar bara ska bli bättre och bättre och att han till slut bekämpat den där hemska sjukdomen. Han ska ha många år kvar på jordelivet innan han är klar här, så ska jag tänka.

All kärlek till er! ♥♥♥

Mina fina läsare, nu gör vi en insats, ellerhur?!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Cissi
Cissi
5 years ago

Följer familjens resa på pappa Görans Facebooksida. Jag har skänkt pengar och även delat inlägg genom min egen FB och ber om att de som kan hjälpa till ska göra det. För det är verkligen ”alla bäckar små” som behövs. Gripande att följa deras resa men hemskt att det ska behövas hjälp från medmänniskor och främlingar när ett barn blir så svårt sjuk i vårt land.
Tack för att du hjälper dem att uppmärksamma detta! Kram

Nästa inlägg

Pepparkaksbollar

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x