Så pepp

Godmorgon!

Shit vad duktiga många av er är alltså. Blir superpeppad att hålla i nu. Elin med stegsnitt på över 12200 steg. Helt galet! Sophia stod liksom 1,5 timme på crosstrainern, vet ni hur jobbigt det är? Blir så sjukt impad av er! Heja!

Jo men jag for ut i morse. Peppad av alla IRONWOMAN brudar som är så jädrans duktiga och är ute och får sig massor med motion. Jag kan inte vara sämre.

Blev en 45 minuters promenad och kinderna är nu sådär vindbitna och känslan är som vanligt ljuvlig. Inte blir det sämre av att man får gå nära vattnet och i naturen som också ger lugn. Du vet väl att man råder människor med t ex utmattningsdepression att gå mycket i skogen då färgen grön har en lugnande effekt.

Min frukost denna morgon blev kvarg med frön i innan min promenad. Jag som har problem med lågt järn (äter tillskott) kan inte ta promenader på tom mage då jag blir helt urlakad av det. Sen när jag kom hem åt jag 2 glutenfria knäcke med cream cheese, gurka och kung markattas godaste örtsalt. Till det grönt te med mangosmak. Gött!

Nu ska jag sätta mig och jobba här. Vi hörs av lite senare.

Kram Nina

8
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ia
Ia
2 years ago

Ja jag har inga steg 😅 jag har ”bara” stått inklämd i syren häcken o klippt bort alla skott och allt ogräs som växt upp ,, blir såå fint , men såååå mycket jobb , tagit halva och ska försöka göra klart i morgon ,, vilar nacken med vete kudde nu , den får lite stryk när man står böjd 🥴annars en superskönt dag , kram 🥰

Nästa inlägg

IRONWOMAN – Vecka 6

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x