Julfin!

Utan att blanda in rött i en juloutfit, ja går det ens? Känner ändå att man får lite julvibbar utan färgen röd i dessa outfits som jag satt ihop. Får magen plats då?

Kjol // Topp // Örhängen // Väska

Kjol // Blus // Örhängen // Väska

Kjol // Blus // Örhängen // Väska

JAJEMENSAN!

Min planering kring juloutfit brukar bli en kul historia. Jag planerar alltid en juloutfit, men det blir sällan den jag planerar. Jag klär mig mycket efter känsla. Har jag planerat en klänning som sitter åt om magen och jag känner mig uppblåst så byter jag. Alla da’r i veckan. Jag vägrar gå omkring och vars obekväm.

När man blivit äldre är ordet bekvämt något som kommit in i mitt liv. Bekvämt framför snyggt var kanske en mening jag som 20 åring aldrig trodde jag skulle säga.

Så, nu planeras det outfits som man kan äta i. Som dessa blusar häruppe. Plats för julskinka, prinskorv och efterrätter. Putande mage får plats.

Något annat som jag också börjat vela ha bekvämt är underkläder. Kolla in den här alldeles underbara bh-toppen från Odd Molly (71% rabatt).

Har köpt den i 2 olika färger och den ska komma hem på tisdag. Bh-kuporna har uttagbar vaddering, perfekt när man inte vill att ”the nipples” ska lysa igenom. Den ser verkligen ut att vara hur skön som helst! Åh längtar!

Och så köpte jag de här hipstertrosorna (också rabatt). Jag använder ingen annan modell än såna här längre. Stringens tid verkar vara förbi. Jag som alltid hade det förut, alltid. Numera föredrar jag såna här eller så går jag faktiskt utan.

Odd Molly hade massor med härliga underkläder till superrabatt just nu, du hittar alla HÄR.

Makeup då? Hur sminkar vi oss i jul?

När man ska äta mycket föredrar jag lipgloss framför läppstift. Läppstiftet blir utkletat av att du äter och till slut har man bara en rand längst ut på läpparna kvar. Min färg som jag har på mitt favvo >>lipgloss ”petal shimmer”<< får du rabatt på just nu.

Jag tänker mig lite jordiga/guldiga toner på ögonskuggan. Den >>här paletten<< hade många fina färger samlade.

Kanske fick du lite inspiration för julens findagar. Hur man än ser ut så kommer det bli bra, så är det ju. Längtar till julafton! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Maria
Maria
5 years ago

Hej, vill tacka dig för en underbar blogg och att du så öppet pratat om hormoner bland mycket annat! I 1,5 år har jag mått dåligt med nedstämdhet och olustkänsla i kroppen som jag försökt få bot på genom samtalsterapi, andningsövningar och träning samt gått på magnedröntgen, tagit olika prover och slutligen fått antidepressiva mediciner då inget fel hittades och det ansågs bero på stress. Efter att ha läst lite om hormoner hos dig, kontaktade jag gynekologen o bad dem ta ett hormontest, trots att jag endast är 40 år. Både läkare och gynekologen har sagt att jag är för ung. Idag fick jag svar att hormontestet visar att jag är på väg in i klimakteriet ! Jag är ändå glad över beskedet då jag periodvis trott att jag höll på att bli helt knäpp Kram på dig

Nästa inlägg

Minipizzor med lökkräm, dadlar och bacon

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x