Så skönt!

Men heeeej!

Ett ursent hej ifrån mig, har haft fullt upp hela dagen. I morse skickade jag iväg en målning som beställts och sen behövde jag fixa med en massa, har fladdrat fram och tillbaka nästan hela dagen. Men nu äntligen hann jag in till dig.

Var ute på en jätteskön lite kylig promenad precis innan lunch. Jag går antingen direkt på morgonen eller så försöker jag gå mitt på dagen vid lunch så man får lite sol på sig. Det är också bra psyket att få dagsljus på sig.

Den här synen när man kommer tillbaka och vet att man snart är inne och ska få äta lite frukost eller lunch är svårslagen. Så skönt!

Lättad och glad att jag just varit ute på min fjärde promenad den här gången. Tony frågade hur jag kände igår nu när jag var igång igen. Ä jag, vad ska jag säga?

Varför gör man bara inte det här jämt? Det gör verkligen så gott för en på alla sätt. Mående, sömn, humör, känslan i kroppen. Nu längtar jag till jag får gå mina promenader. Känns som kroppen ändå hostar igång sig själv ganska fort och får smak på det.

Resten av dagen har till tillbringats med att måla några såna här. Snart kommer de ut i webshop.

Nu ska jag hämta Milo från skolan och hämta lite paket som kommit med posten. Vi hörs lite senare igen!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Carina
Carina
5 years ago

Hej,jag måste bara skriva,att idag när mitt ena barnbarn var här och så satt han och tittade på en vlogg om en barnfamilj. Så skulle dom på spökat på ett slott,och när dom gick runt där,så helt plötsligt dök en lite byrå och en tavla jag kände igen,nämligen dina. Så det var på slottet du hade utställning på

niinis
niinis
Reply to  Carina
5 years ago

Hihi, nä vad roligt! Vilken vlogg var det? Den vill jag se!

Nästa inlägg

Polkagriskola

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x